Mit szóltok hozzá, hogy a Ford kinyírta a Fiestát?
Mi a véleményem? Jól teszik, hatalmas környezetszennyezést okozó autók voltak...
Jönnek helyette az elektromos SUV-ok a Fiestanál 3x akkora homlok felülettel és 2.5x akkora súllyal.
Teljesen racionális döntés az egész sötétzöld lobbi, hajrá 275 széles gumikon guruló tömény környezetvédelem.
Remélem ténlyeg kacsa
Szerintem hülyeséget csinál a ford...
"Szerintem hülyeséget csinál a ford..."
A Mustangból is elektromos SUV-ot csináltak, ezektől már bármi kitelik..
Amerikában már évekkel ezelőtt kiszedtek a kínálatból mindent, ami nem pickup, haszonjármű, Bronco vagy Mustang.
Így engem nem lep meg. Gondolom azt is tudjátok, hogy Mondeo sem lesz már több (Volkswagennél amúgy Passat lesz még, de már csak kombi, mert azt cégesnek továbbra is imádják nyugatabbra tőlünk). Ma mit akar venni mindenki? Crossovert meg SUV-t, mert azzal nagyobb biztonságban érzi magát az ember, meg persze ha a nagyobbakról beszélünk akkor ad pár centi képzeletbeli pélónövekedést is mondjuk egy szedánhoz mérten. Közben sokkal nagyobb és drágább gumik, erősebb futómű, erősebb motor kell, mert egy nehéz, magas, nagy légellenállású dög. Mentsük meg a Földet, ugyebár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!