Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha a forgalmi vizsga meghiúsul...

Janesz99 kérdése:

Ha a forgalmi vizsga meghiúsult mivel az oktatóval nem megfelelően beszéltük meg az időpontot, akkor újra kell fizetni a vizsga díjat?

Figyelt kérdés

2022. nov. 2. 12:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtenéd? Mi az, hogy nem megfelelően beszéltétek meg? Ha lejelentették a hivatalba, hogy mikor vizsgázol, meg is jelent a vizsgabiztos, te meg nem, akkor bizony az meg nem jelent, jelentkezhetsz új vizsgára legkorábban 10 nap múlvára, és fizetheted újra a vizsgadíjat. A mellé járó extra óradíjat viszont nem, mert nem használtad a járművet abban az órában.
2022. nov. 2. 12:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

Igazából mindegy, hogy nem figyeltél oda, elfelejtetted, stb vagy valami vis maior miatt nem tudtál elmenni vizsgázni. Ha az oktató úgy látja, hogy jól megy a vezetés nem muszáj plusz órát venni, elég csak újra jelentkezni vizsgára.

2022. nov. 2. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan vis maior van, amiről van orvosi igazolásod és azt 8 napon belül bemutatod, elvileg visszatérítik.
2022. nov. 2. 12:37
 4/5 A kérdező kommentje:

Igaz. Jobban kifejtem arról van szó hogy 1 hónapja megbeszéltük az oktatóval hogy 9:30 kor lesz a vizsga még fel is irtam vagy 10 helyre.

Erre reggel hivott hogy hol vagyok mert 8:30 kor kezdődik.

Nem tudom ki hibázott de nyilván nem értem oda

2022. nov. 2. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
óraátállítás? :D
2022. nov. 2. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!