Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri autóponyvát...

Szerintetek megéri autóponyvát venni a kocsira?

Figyelt kérdés

Van egy kis Suzukim.

Most lett rendberakva.

Sajnos a garázsba már nem fér be, mert a másik autó van benne, pénzem meg ilyen árak mellett nincs egy garázsra.

Gondolkoztam rajta, hogy a

rohadás miatt vennék rá ponyvát.

A fényezés nem érdekel, csak ne rohadjon meg kb egy héten egyszer használnám, szal nem lenne gond, hogy le kell venni, feltenni.

Mit gondoltok?

Köszönöm a tanácsokat

2022. nov. 1. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

A ponyva csak a nap ellen véd, alatta összegyűlik a pára, és állandóan szinte gőzben van az autó.

Magas alvázmenti páratartalom ellen inkább a kocsi alá tedd azt a fóliát, ne rá!

Az eső ritka, az nem okoz igazi kárt. Az autó alatti páratartalmat csökkentsd, szigeteld el vízzáróan a talajtól.

2022. nov. 1. 18:45
 2/4 anonim ***** válasza:
66%

Attól jobb ha úgy hagyod ,mert a ponyva alatt sokall jobban rohad.

Nem tud kiszellőzni és a nedvességet benn tartja.

2022. nov. 1. 18:46
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
A ponyvától csak jobban rohad.
2022. nov. 1. 19:21
 4/4 anonim ***** válasza:
0%

Itt le fogják hurrogni.

Nekem amíg nem volt garázsom, bő fél évig volt ponyva alatt az autóm. 500 km-t mentem vele hetente, de csak hétvégén. 5 napot állt a ponyva alatt. Alap, hogy vizes, párás, koszos, poros autóra nem rakjuk rá. Ezt kell betartani. És nem karcolódott össze, nem rohadt el az enyém. Semmi baja nem lett.

2022. nov. 1. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!