Szerintetek megéri autóponyvát venni a kocsira?
Van egy kis Suzukim.
Most lett rendberakva.
Sajnos a garázsba már nem fér be, mert a másik autó van benne, pénzem meg ilyen árak mellett nincs egy garázsra.
Gondolkoztam rajta, hogy a
rohadás miatt vennék rá ponyvát.
A fényezés nem érdekel, csak ne rohadjon meg kb egy héten egyszer használnám, szal nem lenne gond, hogy le kell venni, feltenni.
Mit gondoltok?
Köszönöm a tanácsokat

A ponyva csak a nap ellen véd, alatta összegyűlik a pára, és állandóan szinte gőzben van az autó.
Magas alvázmenti páratartalom ellen inkább a kocsi alá tedd azt a fóliát, ne rá!
Az eső ritka, az nem okoz igazi kárt. Az autó alatti páratartalmat csökkentsd, szigeteld el vízzáróan a talajtól.

Attól jobb ha úgy hagyod ,mert a ponyva alatt sokall jobban rohad.
Nem tud kiszellőzni és a nedvességet benn tartja.

Itt le fogják hurrogni.
Nekem amíg nem volt garázsom, bő fél évig volt ponyva alatt az autóm. 500 km-t mentem vele hetente, de csak hétvégén. 5 napot állt a ponyva alatt. Alap, hogy vizes, párás, koszos, poros autóra nem rakjuk rá. Ezt kell betartani. És nem karcolódott össze, nem rohadt el az enyém. Semmi baja nem lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!