Suzuki swift 1.3 8v sedan 2000 évjárat?
Figyelt kérdés
Üdv, az van a suzukimal hogy már 2 szer cseréltem hengerfejtömitest volt gagyi és drága mint most utolag a draga tömítés, elkezdtem futózni a az autoval és futózas után újra füst de olyan hogy nem láttál semmit hátul, minden szuper de mégse jó valami az autóban 200.000 km van a szivótoroknál esetleg nemtudja valaki hogy onnan kerülhet víz a dugóhoz mert a kiegyenlítő tartájból meg hiányzik a fagyálló, de a hőfok óra nem megy sehová csak üzemi hőfokon marad mindent csereltem már de mégse jó valami, szívó csonknál eresztheti a fagyállót?2022. okt. 31. 05:55
1/9 anonim válasza:
ne a kiegyenlitőtartályt nézd
vedd le a hűtön lévő zárót és ott nézd meg van-e elég víz a rendszerben.
Nekem volt suzuki sedan om, sose volt baj vele.
Miért lett hengerfejtömités cserélve? És ki cserélte?
mert ha valami kontár barmol egy autót akkor nem szabad csodálkozni ha szar lesz...:)
2/9 A kérdező kommentje:
Okádta a fehér füstöt és vízkerült az olajba. A szívócsonknál nem tud bejutni a víz? Mind a kétszer én cseréltem, kiment a gyári akkor vettem bele egy gagyit az bírt pár hónapot utanna gyárit most az is meghasalt. Okádja a füstöt és csupa vizes az olaj.
2022. okt. 31. 06:59
3/9 anonim válasza:
lehet el kéne vinni egy hozzáértő szerelőhöz...:)
4/9 A kérdező kommentje:
Ott is járt az autó a legelső javításnál. Akkor lett gagyi tömítés belerakva utánna én gyárit. Most kicserélem a szelepszárszimeringet is nem nagy tétel de ez a víz probléma ez lemne a kérdés. Hová tűnik a víz?
2022. okt. 31. 07:16
5/9 anonim válasza:
hidd el, megoldja egy ehhez értő szerelő...
7/9 anonim válasza:
lehet hogy a hengerfej nem let lepucolva, lehet hogy a hengerfej maga is már sérült(repedt) autoszerelővel kell megnézetni, igazi autószerelővel:)
A szelepszárszimeringnem meg semmi köze a hűtővíz eltünéséhez, ő csak a motorolajjal találkozik, eszi az olajat is?
Lehet már a troka véres annak a motornak, lehet nem kelett volna kontár mód szétbarmolni...:D
8/9 anonim válasza:
Mondjuk ha úgy füstöl hogy hátul nem látsz semmit ott már nem kicsi a baj.
9/9 anonim válasza:
Ide fostál egy rohadt hosszú mondatot és azt gondolod hogy majd szét válogatják?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!