Dodge Avenger 2007 diesel Vélemények?
Figyelt kérdés
Remélem van köztünk tulajdonos és tud nekem segíteni😊
Szemezek ezzel a márkával, de sajnos semmit nem tudtam meg róla, egyedül azt hogy Volkswagen motorral szerelték.
Mennyire jó autó? Alkatrész ellátása itt Magyarországon mennyire elérhető?
Mire figyeljek, mit nézzek jobban meg az autón?
Előre is köszönöm 😊
2022. okt. 29. 18:25
1/3 anonim válasza:
Szerintem elé kicsi az esélye, hogy pont egy ilyen tulaja ide tévedjen a GYIK-re.... de hátha szerencséd lesz.
Alkatrész: nincs vele gond, bármit be lehet szerezni hála az internetnek, csak lehet, hogy éppen külföldről kell majd beszerezned nem éppen olcsón...
2/3 anonim válasza:
Kevés darabszámos, kényes turbo motorok, drága fenntartás, modell specifikus alkatrészek hm...
3/3 anonim válasza:
Amerikai dízelek általába nem a legmegbízhatóbbak. Igaz ez kb csak Mo.-n lényeges, de én inkább benzinest vennék belőle. Alkatrész valszeg nem lesz Unix, Bárdi vagy akàrmelyik cégnél, így kénytelen leszel ebayrol rendelni bele alkatrészt ami elég idő és pénzigènyes. Ezt az autót csak akkor venném meg ha nem napi jàrkálósba lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!