Nem rég találtam egy RentBen nevű autómegosztó oldalt ,mik a tapasztalataitok velük kapcsolatban?
Figyelt kérdés
2022. okt. 27. 13:59
1/3 anonim válasza:
Bérbeadóként és bérlőként is használtam már a platformot. Bérbeadóként hetente 1, max 2 alkalommal adom bérbe az autómat akkor, amikor nincs rá szükségem. Külön tetszik, hogy kapok teljes körű cascot, ami a bérbeadás idejére nyújt védelmet.
Bérlőként azért használtam, mert sehol máshol nem találtam olyan kedvező feltételekkel bérelhető autót, amit kauciómentesen tudok bérelni, hétvégi átvétellel, akár a saját címemre szállítva.
2/3 anonim válasza:
Én bérlőként használtam ,nagyon kényelmes ás egyszerű volt a foglalás menete. Az ügyfélszolgálatosok kedvesek és segítőkészek voltak. A autó tulajdonos is mindenben a segítségemre állt. Azt az autót kaptam ,ami az oldalon szerepelt, meg volt tankolva, tiszta volt. Csak ajánlani tudom a RentBent!!
3/3 anonim válasza:
Októberben béreltünk tőlük hétvégére és minden rendben volt. Gyors volt a foglalás menete. A bérbeadó ,akitől béreltünk mindenben a segítségünkre volt, vasárnap este is visszavihettük az autót. Összességében nagyon elégedettek voltunk, ismerőseinknek is ajánlottuk, mivel ilyen kedvező feltételeket máshol nem lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!