Ennyit számítana hol tankolok?
Direkt nem akarom leírni milyen kutakról van szó, nehogy hitvitát robbantsak itt ki.
Szóval. Van egy páréves autóm, ami kis fordulatszámon, egy bizonyos sebességtartományban olyan hangot ad ki, mintha valami rezegne, vagy berezonálna. Volt már márkaszervizben nagyszervizen, kisszervizen, külön is elvittem (beült mellém a szerelő meghallgatni), szóval elég sokszor ránéztek már. Mindig az volt a válasz, hogy ennek ilyennek kell lennie, kis fordulatszámon néha csörgő hang jön a motorból. Elfogadtam, csak tudják..
Én az a típus vagyok, aki mindig egyfajta kúton tankol, 5-ből mondjuk 1x E5-öt. Most kényszerből egy másik kúton tankoltam tele az autót, és azóta ez a csörgő hang szinte teljesen megszűnt. Lehet ennek köze az üzemanyaghoz? Tévedtek volna a szerelők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!