Minden ismerősöm adott, egyből át is ment, de nekik az oktatojuk javasolta. Nekem még nem mondott semmit pedig lassan vizsga. Nem szeretnék 6 pót órát venni, se pénzem se időm rá. Hogy tudom felvezetni hogy szeretnék pénzt adni? 10 emberből 9 megbukik sajna, nem szeretnék.
Én meg úgy mentem át a vizsgán, hogy akkor vezettem először forgalomban.
Igazából azon csodálkoztam, hogy a vizsgára minek kellett egyáltalán elmennem...
2022. okt. 26. 07:09
12/16 anonim válasza:
Lehetőség természetesen van
A kérdés az,hogy tolerálja majd
Próbálkozz be...jobb esetben bejön és átmész, rosszabb esetben el se kell indulni.
2022. okt. 26. 14:11
13/16 anonim válasza:
Exem is így ment át Budapesten, pár éve egy 20-as volt. Meg rengeteg ember, akit ismerek. Érdekes módon Kelet-Magyarországon már 10 éve sem volt ilyen, alapból úgy kérdeztem az oktatótól, hogy "ugye nem kell kenőpénz", az volt a válasza, ha nem akarok feljelentést a nyakamba, akkor nem, ismerte a megye mindhárom vizsgabiztosát.
2022. okt. 26. 14:32
14/16 anonim válasza:
" Nem szeretnék 6 pót órát venni, se pénzem se időm rá"
Mert szerinted egy 20-ért átenged? Infláció van drága fiam! Alsó hangon 60 ezerért talán meggondolnám h átengednélek-e aztán lehet olyan bénw vagy h még azzal se .. aztán majd bizonygasd h te oda adtad nekem ;)))
Én meg azt mondom a szép fiú megakart vesztegetni de én nemet mondtam nem fogadtam el tőle a kenőpénzt és fel is jelentelek mit szólsz?
Kutyát nem érdekli h neked mire van időd meg pénzed... Majd időd se lesz megállni ha kressz ismerete hiánya miatt elbaszol vkit vagy mi??? Omg .
2022. okt. 26. 14:51
15/16 anonim válasza:
Én a Mozaik utcában vizsgáztam még mielőtt a rendőrők elvitték volna a fél bandát, senki nem adott kenőpénzt, nem is lehetett, egyszerre vizsgáztunk 5-en mind az 5 vizsgabitos egyszerre jött ki, és indultunk is a vizsgára, se lehetőség, se mód átadni bármit is.
2022. okt. 26. 15:10
16/16 anonim válasza:
90-es években vizsgáztam, akkor C kategóriánál az volt a vizsgabiztos lefizetése, hogy vizsgán fuvaroztuk le a cuccát a balatoni nyaralójába. De ezt az oktató focizta le vele, mert a sorállományosokat valahogy jobban nyomták.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!