Audi a3 102le benzines autot szeretnék venni a fiamnak 2009 es évjáratúban gondolkodtam 18 éves és úgy gondolom hogy kezdésnek nagyon jó kis autó és megbízható is. Városban használná főképp néha oda nyomja neki hisz fiatal arra megfelel szerintetek?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 22:18
11/23 anonim válasza:
Nincs mit és sok balesetmentest. :)
12/23 anonim válasza:
De feltétlenül német katyvaszt akarsz neki venni? Ezekkel van már régóta a legnagyobb probléma, már a franciák és olaszok is minőségibb, megbízhatóbb AUTÓKAT gyártanak, mint a nagyképű germánok! Négykarikás fos wágen...
Biztos hogy neki Audija van, nem Ford Focus vagy Fiesta...
13/23 anonim válasza:
@12, szerintem valahol mélyen még te is tudod hogy baromságot beszélsz. Ha nem, az szomorú.
14/23 anonim válasza:
Volt már pár eléggé nagyképű “germánom”. Számolj már be légyszi, hogy mégis mi baj van velük!
15/23 anonim válasza:
#12 itt egy a baj, hogy te utálod a németeket (vagy csak a német autókat) és zsigerből leszarozod mindet, ahelyett hogy kicsit használnád a buksidat.
16/23 anonim válasza:
12, amit írsz, abban van némi igazság. De ez a sima 1.6 szívó benzin motor már kb 30 éve létezik vagy több, hidd el kiforrta magát és megbízható. Tsi,fsi,tfsi és társai viszont valóban problémásak voltak. Olasz amúgy még ma is fos minőségre. Francia viszont tényleg lett olyan megbízható, mint egy német. Főleg Renault. Peugeot, citroen csak egy hajszálnyival jobbak, mint itáliai gépjárművek. :)
17/23 anonim válasza:
Hát nekem volt 207-es benzines, mérföldekkel szebb, jobb és jobban összeszerelt volt, mint egy akkori polo, meg korza. Vagy egy förtelmesen ronda ajdi a2...
18/23 anonim válasza:
Legalább olyan megbízható volt, most figyeljetek japó buzzancsok! Mint egy yarisz vagy jazz! De a Peugeot 207 amúgy is egy nagyon jó konstrukció volt. Sajnos csak volt, mert a legfiatalabb is 10 éves.
19/23 anonim válasza:
207 azért messze van a jótól. De ha neked ez a csúcs, akkor kívánom, hogy ezzel járj 20 év múlva is. :) Rozsda elleni vedelmük elég jó, úgyhogy lehet mázlid lesz. Melyik motorral van neked? Azért kérdezem, mert 1 db vállalható motorral gyártották, ami viszonylag tartós. A többi, mind kerülendő. Elképzelhető, hogy kifogtad az 1 jót.
20/23 anonim válasza:
Csak volt, másfél éve eladtam, cseréltem. Az 1.4-es 74 lóerős volt, benzines mert én CSAK olyant veszek. Most Fiesta 1.25 van 82 horse power.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!