Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1992-1993-ban Milyen Rendőrsèg...

1992-1993-ban Milyen Rendőrsègi Autó volt a leg modernebb? Vagyis akkoriban milyen tîpusú márkájú Gèpkocsija volt szolgálatban a Magyar Rendőrsègnek?

Figyelt kérdés
Kocka Lada,Kocka Lada Kombi tudom hogy voltak. De volt annál modernebb,vagy más márkájú Szemèlygèpkocsi Szolgálatban a Magyar Rendőrsègnek??? Csak azèrt kèrdezem,mert Anyám mesèlte,amikór engem szült,Taxi helyett egy Rendőrsègi autót Stoppolt le,ès az vitte a Kórházba. Ez Kb 1994-1995-körül volt. Gyerek koromban mindig fagattam hogy milyen Márkájú volt. Anyám csak annyit mondott,hogy nagyon modern,ès nagyon gyors volt. Mert annyira siettek vele a Kórházba,hogy nem volt idő a Mentőt megvárni.
2022. okt. 21. 15:09
A kérdező szavazást indított:
Rendőrautó
1992-1993
Magyar Rendőrsèg
3 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
F Astra
2022. okt. 21. 15:44
 2/22 anonim ***** válasza:
87%

Volkswagen Golf II. volt az egyik márka.

Szerintem azt a németektől kaptuk akkoriban, de olyan műszaki állapotban voltak, amely nem volt megszokott az akkori rendőrségnél.

Egyszer majdnem frászt kaptam egy Golftól.

Hozzá voltam szokva a Ladák bömböléséhez, - lazulva mentem az egyik VI. kerületi szűk utca közepén, az úttesten - gondolván, hogy ha jön valami mögöttem, "kilométerekről" fogom hallani, hogy jön.

Nos, az egyik pillanatban majdnem szó szerint ugrottam egyet ijedtemben, mert azt vettem észre, hogy mögöttem jön lépésben egy rendőrségi Golf.

Olyan halk volt az alapjárata, hogy gyakorlatilag el tudott volna ütni minden különösebb gond nélkül, annyira közel tudott hozzám jönni észrevétlenül. Szerencsére egy lazább járőr ült a kocsiban, semmi jelenetet nem csináltak, - vélhetően jót mulattak azon, hogy milyen halk a kocsi és az emberek hogyan reagálnak erre. Semmit nem csináltak, - jeleztem nekik, hogy "bocsi!", kiléptem a járdára és mentek tovább nyugiban. Egy életre megjegyeztem, hogy a bömbölő Ladák kora lejárt!

Azokon egyébként is jót mulattam egy időben, mert a fene tudja, mi gondja támadt velem a rendőrségnek, de következetesen ilyen kocsikkal dolgoztak egy ideig, amikor koslattak valamiért utánam. Jókat mosolyogtam, - ők meg nem. -Aztán szintet léptek, mert belátták, hogy ez így csak üzemanyag és munkaidő pazarlás.

2022. okt. 21. 15:49
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te sem tudod, miről szól egy szavazás létrehozása úgy tűnik.

Ha nem tudod a típusokat, inkább ne tegyél fel ilyen szavazást, mert ez így értelmetlen.

Amúgy 1,6-os 75 lóeős F-Astra, Golf II. biztosan volt a Ladák mellett.

4/22 anonim ***** válasza:
Abban az idoben a legmodernebb autojuk az Astra volt, azon tul csak a kozarolag diplomaciai konvojok biztositasara hasznalt Mercedesek voltak.
 5/22 anonim ***** válasza:
Amugy: [link]
2022. okt. 21. 15:50
 6/22 A kérdező kommentje:
Már bocs,kedves 1/1-es válasz îró,de azok nem 1997-November vègèn jöttek??? A kereszt apám Rendőr. 1997-Vègèn szerelt fel. Pont akkor jöttek az F Asztrák. Kèrdeztem Őt is,de nekem csak annyit mondott. Hogy Ladák voltak. Nem hiszem el,hogy 1992-93-ban is csak a Kocka Lada Kombi volt a leg modernebb. De akkoriban mèg F Asztrák nemigazán voltak Szolgálati Járőrkocsik. Ámbár ki tudja. Amint nagyon szèpn köszönöm a választ.😏😏😏
2022. okt. 21. 15:52
 7/22 anonim ***** válasza:

Van am baj a toronyban:

"Anyám mesèlte,amikór engem szült,Taxi helyett egy Rendőrsègi autót Stoppolt le,ès az vitte a Kórházba. Ez Kb 1994-1995-körül volt."

Nem tudod mikor szulettel...? Es amugy miert irsz random szavakat nagybetuvel?

2022. okt. 21. 15:57
 8/22 anonim ***** válasza:
Kettes-hármas golfok voltak asszem..
2022. okt. 21. 15:59
 9/22 anonim ***** válasza:
Az Astra meg Opel altípus, - de legyen!
2022. okt. 21. 16:22
 10/22 anonim ***** válasza:
F Astra és Felicia is volt.
2022. okt. 21. 17:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!