1992-1993-ban Milyen Rendőrsègi Autó volt a leg modernebb? Vagyis akkoriban milyen tîpusú márkájú Gèpkocsija volt szolgálatban a Magyar Rendőrsègnek?
Volkswagen Golf II. volt az egyik márka.
Szerintem azt a németektől kaptuk akkoriban, de olyan műszaki állapotban voltak, amely nem volt megszokott az akkori rendőrségnél.
Egyszer majdnem frászt kaptam egy Golftól.
Hozzá voltam szokva a Ladák bömböléséhez, - lazulva mentem az egyik VI. kerületi szűk utca közepén, az úttesten - gondolván, hogy ha jön valami mögöttem, "kilométerekről" fogom hallani, hogy jön.
Nos, az egyik pillanatban majdnem szó szerint ugrottam egyet ijedtemben, mert azt vettem észre, hogy mögöttem jön lépésben egy rendőrségi Golf.
Olyan halk volt az alapjárata, hogy gyakorlatilag el tudott volna ütni minden különösebb gond nélkül, annyira közel tudott hozzám jönni észrevétlenül. Szerencsére egy lazább járőr ült a kocsiban, semmi jelenetet nem csináltak, - vélhetően jót mulattak azon, hogy milyen halk a kocsi és az emberek hogyan reagálnak erre. Semmit nem csináltak, - jeleztem nekik, hogy "bocsi!", kiléptem a járdára és mentek tovább nyugiban. Egy életre megjegyeztem, hogy a bömbölő Ladák kora lejárt!
Azokon egyébként is jót mulattam egy időben, mert a fene tudja, mi gondja támadt velem a rendőrségnek, de következetesen ilyen kocsikkal dolgoztak egy ideig, amikor koslattak valamiért utánam. Jókat mosolyogtam, - ők meg nem. -Aztán szintet léptek, mert belátták, hogy ez így csak üzemanyag és munkaidő pazarlás.
Kérdező, te sem tudod, miről szól egy szavazás létrehozása úgy tűnik.
Ha nem tudod a típusokat, inkább ne tegyél fel ilyen szavazást, mert ez így értelmetlen.
Amúgy 1,6-os 75 lóeős F-Astra, Golf II. biztosan volt a Ladák mellett.
Van am baj a toronyban:
"Anyám mesèlte,amikór engem szült,Taxi helyett egy Rendőrsègi autót Stoppolt le,ès az vitte a Kórházba. Ez Kb 1994-1995-körül volt."
Nem tudod mikor szulettel...? Es amugy miert irsz random szavakat nagybetuvel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!