Köztes adásvételi az lehetséges?
Figyelt kérdés
Van egy autó amit köztes adásvételivel kínálnak nekem. Az nem probléma az átìrásnál?2022. okt. 17. 19:30
2/10 A kérdező kommentje:
Azt mondod?
2022. okt. 17. 19:58
3/10 anonim válasza:
Ne vedd meg mert simán lehet hogy lopott és nem tudod majd átírni, sőt majd a rendőrség jön és elviszi az autót. Veszélyes játék ez. Csak akkor mennék bele ilyenbe, ha ismerem az eladót és megbízok benne vagy bizonyított kereskedő az ember. Kovács Rodrigez és Lakatos Paukembör intő jel lehet.
4/10 A kérdező kommentje:
Rendszám alapján le lehetne esetleg kérdezni?
2022. okt. 17. 20:04
5/10 anonim válasza:
A tulajdonost? Nem, de a forgalmin rajta van.
6/10 A kérdező kommentje:
Van eredeti adásvételi ami egyezik a forgalmivan lévő emberrel.
2022. okt. 17. 20:07
7/10 anonim válasza:
Akkor jó lehet. Legyen meg az adásvételi lánc. Tehát papírozható.
Mondjuk én ezesetben inkább az autótól félnék, hogy azzal lehet valami műszaki probléma, vagy valami elhasználódás, mert különben miért adná tovább mikor most vette, nem az átírásától.
8/10 A kérdező kommentje:
Az autót azt már átnéztem. Vannak hibái hisz öreg autó, de renndben van. Az adásvételi lánc megvan.
2022. okt. 17. 21:09
9/10 anonim válasza:
Teljesen hivatalos a köztes adásvételi, ha végig megvan a lánc.
10/10 A kérdező kommentje:
Megvan végig és annyit el tudtam érni, hogy a forgalmi szerinti tulajdonos is ott lesz az adásvètelen és bemutatja mindenki az okmányait.
2022. okt. 18. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!