Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen Swift alternatívák...

Milyen Swift alternatívák léteznek, ha léteznek?

Figyelt kérdés

Sziasztok, friss jogsival autót szeretnék venni maximum 300e Ft-ig, lehetőleg benzinest, amit egy-másfél év múlva eltudnék adni ugyanannyiért amennyiért vettem, és minimális fenntartási költsége van. Nem zárkózok el a swift elől egyébként, de vevő lennék egyéb alternatívára is ha van.

Mit javasoltok?

2022. okt. 15. 20:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ennyi penzzel maradj a Swiftnel.

5 eve adtam el az automat 360 korul, pontos osszegre nem emlekszem mar.Ugyan olyat talaltam most a hasznaltauton, meg a szine is megegyezik es 450-ert hirdetik, csak legalabb 100.000km-el tobb van benne mint amennyvel en eladtam.

De mondhatnam azt is hogy ilyen autot ami most 450 ezerbe kerul, 2014-ben 490-ert vettem :D A vetelarara hatarozottan emlekszem.

Ennyit romlott a penzunk hogy ma egy 21 eves auto 40 ezerrel olcsobb csak mint 2014-ben egy 13 eves auto volt.

2022. okt. 16. 02:47
 12/14 anonim ***** válasza:

Találsz simán, de ne tesótól vedd, meg nézd meg jól, lehetőleg szakértővel.

De könnyű, ha sok új, fényes dolgot találsz benne, alatta, akkor foglalkoztak a verdával.

2022. okt. 16. 06:25
 13/14 anonim ***** válasza:

300 ért kaphatsz ezt:

1.0 ás motor

félig meddig jó bekötési pontok de pár évnél többet nem fog tudni

zéró felszereltség (ga-gl) se klíma se légzsák se elektro ablak se semmi

1994-1998 évjárat a fiatalabbat többért mennek el.

Ennyi.

2022. okt. 16. 13:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Sajnos olyan autó nem létezik amelyikre ez a kritérium biztosan teljesül "amit egy-másfél év múlva eltudnék adni ugyanannyiért amennyiért vettem"
2022. okt. 17. 15:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!