Milyen Swift alternatívák léteznek, ha léteznek?
Sziasztok, friss jogsival autót szeretnék venni maximum 300e Ft-ig, lehetőleg benzinest, amit egy-másfél év múlva eltudnék adni ugyanannyiért amennyiért vettem, és minimális fenntartási költsége van. Nem zárkózok el a swift elől egyébként, de vevő lennék egyéb alternatívára is ha van.
Mit javasoltok?
Ennyi penzzel maradj a Swiftnel.
5 eve adtam el az automat 360 korul, pontos osszegre nem emlekszem mar.Ugyan olyat talaltam most a hasznaltauton, meg a szine is megegyezik es 450-ert hirdetik, csak legalabb 100.000km-el tobb van benne mint amennyvel en eladtam.
De mondhatnam azt is hogy ilyen autot ami most 450 ezerbe kerul, 2014-ben 490-ert vettem :D A vetelarara hatarozottan emlekszem.
Ennyit romlott a penzunk hogy ma egy 21 eves auto 40 ezerrel olcsobb csak mint 2014-ben egy 13 eves auto volt.
Találsz simán, de ne tesótól vedd, meg nézd meg jól, lehetőleg szakértővel.
De könnyű, ha sok új, fényes dolgot találsz benne, alatta, akkor foglalkoztak a verdával.
300 ért kaphatsz ezt:
1.0 ás motor
félig meddig jó bekötési pontok de pár évnél többet nem fog tudni
zéró felszereltség (ga-gl) se klíma se légzsák se elektro ablak se semmi
1994-1998 évjárat a fiatalabbat többért mennek el.
Ennyi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!