Mit gondoltok ennek az autónak a színéről?
2022. okt. 10. 15:19
A kérdező szavazást indított:
Tetszik a színe
Nem tetszik a színe
34 szavazat
1/20 anonim válasza:
Felénk libafosnak hívják, de akkor legyen mamba.
3/20 anonim válasza:
Nagyon jó szín szerintem! Annyi sok szürke-fehér-fekete autó van az utakon, kellenek az ilyen élénkebb színek is!
Élőben is láttam már, és nagyon jól eltalálták.
4/20 anonim válasza:
#3 Szerintem is kellenek normális színű autók, egyetértek. Pl. egy rendes zöld, piros (már nem is látni pirosat, csak bordót), meg bármi. De azért az sem volt jó, hogy a Trabantból csak húgysárga, bilikék meg libafos zöld volt. :D
5/20 anonim válasza:
Ez neon zöld. Nekem pont ilyen színű Ford Fiesta 2010 van és direkt ezért vettem meg. A sok rendkívül unalmas és fantáziátlan fekete, szürke "színek" mellett direkt kellemes látvány. S nem érdekel, hogy egy 43 éves férfinak való vagy nem.
6/20 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a szín és nagyon tetszik az autó, de a kettő egyben nem. Más, kisebb, sportosabb autón nagyon el tudnám képzelni ezt a színt. Én sem szeretem a szürke, fekete, fehér, sötétkék egyenautókat.
7/20 anonim válasza:
Nekem nincs vele bajom, de nem ezt választanám, mert van, ami jobban tetszik.
8/20 anonim válasza:
Ehhez a nyomorék kasztnihoz illik ez a szar szín.
Ritka ocsmány egy autó.
10/20 anonim válasza:
En a barna szint preferalom, de ez meglepoen jol nez ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!