Motoros forgalmi vizsga tippek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, holnap lesz a motoros forglami vizsgám (A1), mire kell nagyon oda figyelni egy ilyen vizsgán? ez lesz az első jogosítványom, és kicsit izgulok, illetve melyek azok a hibák, amiket ha elkövetek, azonnal megbukok? és vannak olyanok is amiket "elkövethetek" de csak hibapontnak számítanak?2022. okt. 10. 12:58
11/15 anonim válasza:
Én amit tudok,hogy a fejedet látványosan forgasd mindig, ezt nagyon figyelik a vizsgabiztosok.
Én is holnap vizsgázok, de még csak a rutinnál, városira idén már nem lesz idő. Sok sikert!
12/15 anonim válasza:
#11 Igen, ezt autósoknak is szokták ajánlani, motorosoknál meg hatványozottan, de remélem, ezt mondani sem kell, ugyanis ha motoron nem forgatod a fejed, tök mindegy, hogy vizsgán vagy 20 éves rutinnal, akkor csak meghalni tudsz rajta.
13/15 A kérdező kommentje:
És még annyi lenne a kérdésem, hogy összesen mennyi hibát véthetek?
2022. okt. 10. 18:35
14/15 anonim válasza:
10 hibavonal a max, de el tudom képzelni, hogy pl. az ötödik után kicsit szigorúbban figyel a vizsgabiztos. Ne úgy menj oda, hogy éppen átmenj, az a biztos bukást eredményezi a világ minden vizsgáján.
15/15 anonim válasza:
(Ja, de ugyanarra a hibára max. 3 asszem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!