Ha motorral szeretnék utánfutót húzni akkor elég az A kategóriás jogsi?
Figyelt kérdés
2022. okt. 9. 20:47
1/4 anonim válasza:
Elég, csak sok értelme nincs. Ember legyen a talpán, aki értelmes állapotban levő motorkulit talál, többségében szinte semmi rugózás, ugyanúgy 70-80-nal mehetsz majd városon kívül és még sorolhatnánk. Pár túradobozba meg egy hátizsákba szinte ugyanannyi cucc belefér szerintem.
2/4 anonim válasza:
3/4 anonim válasza:
#1 vagyok, kösz második, ilyen jól működő egykerekűt még nem láttam, de az árán azért kicsit besz*rtam. Biztos van, akinek megéri, bár amennyi cucc ebbe fér, azzal tuti inkább az autóba ülnék be. Köszi a fejtágítást, tetszett a cikk. :)
4/4 veterán vas válasza:
Szerintem egy alaposan megrakott utánfutóval éppen a motorozás egyik pozitívuma megy kis az ablakon, a könnyed mozgás, a dönthetőség....
(bevallom még nem húztam ilyen motorkulit, de elsőre ez ugrott be)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!