Milyen motor megfelelő erre a célra?
Figyelt kérdés
Kezdő motoros vagyok, és szeretnék venni egy olyan motort ami alkalmas terephasználatra és közúti használatra is, azonban nem hosszú túrákra gondolok. Egy 400cm3 körüli motorra gondolok ami nem több 100-110 kilónál. Az anyagi határ egy millió forint környéke. Milyen motorra lehet igaz ez a leírás? Valamint van olyan abroncs amivel egyszerre lehet terepen és közúton is közlekedni?2022. okt. 9. 15:34
1/3 anonim válasza:
90-es évekbeli japán endurot lenne érdemes venni, yamaha xt, suzuki dr, honda xr, igaz hogy papirosat kicsit nehezebb kifogni már belőlük
vagy suzuki drz 400 is jó választás lehet, modernebb bár drágább is
pont múltkor láttam egy jó állapotú honda xr 400 hirdetést korrekt áron
gumiból dual sport a neked való
itt sokféle van amiből választhatsz: [link]
nem szállítanak magyarországra, de modellt keresni tökéletes
túl bütykös krossz gumit ne vegyél mert kanyarban könnyű elesni vele
2/3 anonim válasza:
shinko 700, heidenau k60 ranger vagy metzeler enduro 3 sahara szerintem jó lehet 50-50 guminak
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek!
2022. okt. 9. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!