Bmw 316 ti compact cupe Személy autókkal szemezek nagyon tetszenek. 800.000ft om lenne vásárolni. Mekkora esélye van hogy egy használható darabot kapnék enyi pénzért?
Kultúrált közlekedésre használnám friss jogsim mellé kezdő autónak.
Sajnos csak ekkora összeg állna rendelkezésre.
Szűrőket olajakat azonnal cserelném itthol.
Ám 15-18 éves autónál egy vételkor ennél a tipusnál mik lehetnek a gyenge pontok.
Vezérlés csere mennyibe kerülhet szervizben ?(utóbbit itthol inkább nem piszkálnám)
Kezdo jogsi melle osoreg BMW, 1M alatt? Bator gyerek vagy te, ugye van meg egyszer ennyid szervizeltetni?
Nem autozni fogsz ezzel, hanem szivni: szethajtott hul.egyerek-auto, sokszazezer kilometerrel, elhanyagolt szervizelessel, a gatyadat leeszi.
Nem!
Ez szopó lesz bőnyállal. Ennyi pénzért valami faék egyszerű autót vegyél!
6/6 Kedves, de le tudom írni.
Tudod ,nekem nem az Orsós Viktor adta a házam ha nem kp-re vettem drága bunkó barátom.
Mindössze telefonról írok és rég ittam eggyütt nyelvtan tanárral!
-Most tettem le a szem.autó jogsit eddig korlátlan nagy motor jogsim van csak és jelenleg egy 650-es és egy 750-es túra motorjaim vannak amivel télen nyáron közlekedem, hobbi de inkább hétkóznapi használatban is.
Hugom vásárolt egy ugyan ilyen említett tipusút a le írt összegért.
Megy müködik, ő is ezzel tanul.
Friss jogsival az ember nem kapkod.
Egy maximum 120 lovas személy autóról beszélünk kissé gyenge hülye gyerek autónak.
6 és 8liter közt fogyaszt.
Olaj cseréket el végeztem és szűrőket is.
Akkura rá mértem tökéletes.
Motorja halk, vezérlés csere, vásárlás elött 10e km-el elöbb meg történt a régi gazdinál.
(Alkatrészeket +új számláját oda adta).
Katalizátor nincs, de van emberünk aki műszakiztatja (azt is meg oldottuk).246e km van az említett autóban .
(Suzuki swift épp nem jön be inkább maradjunk ennél a tipusnál.)
-Ezen felűl magyar származású vagyok és nem c...ny!
Tehát arany csodák sem hoznak lázba 75e km vissza tekert órával (esetleg át fordult már).
-Azért vagyok olyan rendes srác viszek egy szerelőt magammal a vételhez.(c...nytól ösztönből nem veszek !)
-Nem jampizni venném.
Kultúrált közlekedésre kellene.
Tudod a túra motorjaim 2-3-ban még felveszem egy kerékre cirka 20 év tapasztalat után ...
-De autós friss jogsival nem szeretnék balesetet okozni,mivel motorral sem sikerült még eddig pedig évi 8-9.000,km van a popsim alatt.
Szóval mert neked az asszony /párod nem enged egy sportos külselyű jó meg jelenésű autót vásárolni az a te dolgod.
Továbbá, ha nem csak féltékenykedő emberek kommentjét olvasnám ha nem az írna akinek van ilyen vagy hasonló tipusú autója .
Mint vigyáz rá de használja és írna egy véleményt :
-Régi számlákon látom a vezérlés csere árát, de mai árakon ez mit takar ft-ban(számla 3 éves)?
Olajak nem érdekelnek +szűrők azt vettem hugoméhoz azok árai fejbe vannak.
Autó árát max 1millára tudom potolni de az a legeslegfelső teteje .
Kérdés ezért a pénzért ki tudok e fogni egy olyan darabot ami a barátom lehet és vigyázhatok rá és nem hagy cserben :)
Ezen utóbbi hozzá szólóknak nagyon szépen köszönöm a segítségüket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!