Mennyire nézte el/nézi el az iskola a vezetni tanulást? Elengednek-e, ha a vezetési óra pont a tanítási órákba esik bele?
Nem nézik el. Egy-két alkalommal oké, de többször nem. A vezetni tanulás nem kötelező, ellenben az iskola igen.
Én is gimnázium alatt tettem le a jogosítványt, azon a pár héten bizony megembereltem magam, és vagy reggel 6-kor kezdtem a vezetést, hogy 8-ra beérjek órára, vagy pedig délután 3-4-5 körül, mikor már végeztem. Ezt az oktatóddal kell leegyeztetned. Ha ő nem ér rá ilyen időpontokban, akkor meg olyan oktatót kell keresni aki rugalmas.
Nekem az az érzésem hogy te inkább csak lógni akarsz az iskolából, a vezetés pedig jó ürügynek tűnik, de közben meg nem az.
Én gimnázium alatt csináltam végig a jogsit, szinte minden vezetésnél el kellett jönnöm óráról/órákról, adott az autósiskola igazolást és kész. Nyílván, ha tehettem nem akkorra egyeztettem az időpontot, de, ha csak akkor van időpont nincs mit tenni.
Nyílván én is figyeltem, hogy mikor milyen óráról megyek el, te ismered melyik tanár mennyire rugalmas.
A vezetések ideje az oktatóval egyeztetve, nem tanítási időben történik, ezen indokkal nem lehet igazolást sem kérni.
Jó is lenne, ha a dolgozatírásokat ilyen könnyen meg lehetne úszni, hogy "vezetni megyek".
A forgalmi vizsgára talán lehet engedélyt kérni, a vizsgák munkaidőben vannak, bár délután is van időpont, de ott azért sakkoznak még az oktatók is, hogy mikor legyen...
Az egy jó kérdés, hogy ajánlott-e előre bereklámozni a forgalmi vizsgát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!