Harmadjára szimeringes Derbi?
Figyelt kérdés
Nyár óta 2 szer lett cserélve a Derbi Sendámban a vízpumpa szimering, most lesz harmadjára, mert megint folyik a lyukon. Átlagban 1,5-2 hónapot bír. Mit csinálunk rosszul?? pl. a belső szimeringet meddig kell benyomni?2022. okt. 3. 08:01
1/5 A kérdező kommentje:
Most látom hogy maximum felett van a fagyálló, emiatt lehet hogy mindig tönkremegy?
2022. okt. 3. 08:13
2/5 anonim válasza:
Nem lehet,hogy ki kellene cserélni a tengelyt? Ha be van rágódva,akkor megeheti a szimeringet. Meg ha nagyon kotyog akkor is.
3/5 A kérdező kommentje:
Top Performances felújító szett, kompletten lett cserélve, tengely is meg minden, aztán az is elkezdett folyni, majd megint cserélve lett a szimering, most megint folyik.
2022. okt. 3. 10:32
4/5 anonim válasza:
Ha minden jó akkor lehet szar a szimmering, próbálj másfajtát bele tenni.
5/5 anonim válasza:
Arra nem válaszoltál, hogy a blokkoldalban a tengely nem-e kotyog, mert ha igen, akkor az simán tönkrevágja a szimeringet, és ha jól nézem akkor a felújítókészletben meg nincs persely hanem csak az aluban fut a tengely.
Nem tudom milyen szimering van a készletben, de én nemrég újítottam fel a D50B blokkos Apriliámat, és mikor a csapágyboltban megtudták, hogy a főtengelyhez(is) veszem a szimeringet, akkor a srác egyből olyant keresett ami nyomásálló. Lehet neked is inkább így kellene kérni csapágybolban.
Gondolom a beépítést nem szúrtad el, hogy szemben van a két szimering.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!