Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért ilyen olcsók ezek a...

Miért ilyen olcsók ezek a sportos Mitsubishi Eclipse-ek?

Figyelt kérdés

[link]

Szűk 2 millióért manapság hol lehet kapni 150 lóerősnél erősebb, ráadásul sportos kinézetű autót?

Pl. a túlhájpolt Mazda MX-5 ennél jóval drágább pedig az talán még teljesítményben is gyengébb.

Vagy ez a modell egy betegágy? Azért kérdezem, mert szeretnék egy megbízható(bb) és nem pénztemető kategóriába tartozó (pl. MINI, Alfa, BMW) autót venni magamnak max 2,5 millióból és ez még jól is néz ki.

Ha ezt nem javasoljátok, akkor szerintetek mi lenne a legjobb választás?

2022. okt. 1. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9: Akkor a tipikus kérdést fel kell tenni, magadnak veszel autót, vagy ismeretlen járókelőknek, ócska ribiknek? Hidd el, többet ér, ha pár, hozzáértő tudja értékelni az autót, mint ha ostobák csorgatják csak a nyálukat rá.

Egyébként ha még hozzá tudnál tenni egy kicsit, akkor meg lehetne nézni a Scirocco-t, nekem az van. Nagyon nem bántam meg. Én is valami különlegeset kerestem, de nem kirakatért, hanem magamnak. Végigzongoráztak a GTI Golf-okat, OPC Astra-kat, RS Focusokat, A5 coupe nem fért bele a keretbe. És oda jutottam, hogy nem elég izgalmas a forma, pedig pl. egy Golf VI GTI/GTD kicsit hozzáértőnek eléggé más, mint egy sima GVI. Pláne, ha hozzányúl az ember kicsit.

2022. okt. 1. 22:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Ha hasonló vezetési élményt akarsz, mint egy MX-5, de ritkább kivitelben, akkor Toyota MR2. Középmotor, hátsókerék.

Az első generáció a híres 4age motorral jött ki, 4 évvel az MX-5 előtt. Volt belőle 1.6 szívó és kompresszor is. Viszonylag könnyű tuningolni.

A második generáció szívó verzióiból csak a későbbi évjáratokat érdemes venni, de volt belőle turbós verzió is (gyárilag 224le, de könnyedén húzható 300-ig). Ez az autó már kevésbé vezethető.

A harmadik generáció visszatért az alapokhoz, kb. olyan mint egy minőségibb MX-5.

2022. okt. 2. 07:48
 13/13 anonim ***** válasza:
#9 Aki ért hozzá, az rögtön levágja a különbséget. Aki nem ért hozzá, az leszarja az autókat és rád sem fog nézni. Szóval hol a probléma?
2022. okt. 2. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!