Egy 600-as cruisernek, choppernek (40-45 lóerő) mekkora az utazó sebessége?
Tudomásom szerint olyan 140-150 km/h-s végsebességre képesek.
Van egy Honda VT 600 típusú motorom, pár hete van meg, annyit még nem mentem vele.
Azt vettem észre, hogy ilyen 80-90 km/h pont elég neki, sőt határeset, mivel 80-nál már érezni a motoron a rezonanciát, hogy nagyon forog a motor.
Ez normális ennél a típusnál vagy ekkora crusiereknél?
Azt olvastam erről a típusról, hogy pörgetni kell, hogy menjen. De egy V2 crusiert?? Hisz inkább nyomatékos, akkor miért kell forgatni?
2 személlyel is vígan megy 80-at.
Utazó sebesség vagy pillanatnyi sebesség az a sebesség, ahol a motor kényelmesen működik, nem erőlködik, ugyanakkor nem pörgi szét magát, így több 100 km-t el lehet vele utazni egyhuzamban, anélkül, hogy megnyekkenne.
Mindenesetre köszönöm a választ, még ha nem is a kérdésre koncentrálódott.
#2:
Kapcsolnék én, de 4 sebességes.
#4: Be tudnád másolni a szöveget a link helyett? A linket nekem nem nyitja meg. :/
Még nem próbáltam tartós 120-as tempót menni vele, de ha ennyire kevesellitek a 80-as utazót egy 600-as cruiserhez, akkor ez igancsak pörgős karakterisztikájú motor lehet.
Okés, kínlódva sikerült megnyitni :).
Igazából ahogy nézem ez leírja a motor paramétereit, tulajdonságait.
Mire céloztál hogy "itt valami nem stimmel"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!