Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért olyan olcsó egy audi s5?

Miért olyan olcsó egy audi s5?

Figyelt kérdés

Nézegettem az a5 os 3.0tdiket, mert az autó maga nagyon megtetszett és a legjobb, hogy van manualban, ami a mercinel kiveszett teljesen (3liter feletti modelleknel) a bmwnel szintén ritkább a manuál.

Külföldön 6000eurotol indulnak, nalunk inkább 8000tol a sima 3 liter dízelek, viszont most láttam egy hirdetést s5 (V8) ami csak 11000 volt és megnéztem külföldön, hát 10 alatt indulnak.

Így mondanom sem kell, hogy elgondolkodtam inkább az s5on, végülis csak fél hónappal többet kell érte dolgoznom, az meg nem olyan nagy valami.

De a kérdés miért? Annyira szar konstrukció lenne? Vagy csak szimplán a hangján kívül alig ad valami pluszt?

2022. szept. 24. 12:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem, hogy ez a típus hogy megy a piacon, szóval először tegyük tisztába, hogy a típus az olcsó, vagy az adott példány? Attól, hogy találsz pár olcsó példányt, az nem azt jelenti, hogy maga a típus olcsó.

Ha csak pár példány olcsó, de a típus átlagára magasabb, akkor lerúgott hulladék hibás példányokról van szó.

Ha ténylegesen a típus átlagára alacsony, akkor meg vagy fos konstrukció, vagy millió van belőle az utakon. Utóbbi nyilván nem igaz, egy V6/V8 Audi A5 nem éppen a Suzuki Swift-szintű népautó kategória. Szóval kizárásos alapon...

2022. szept. 24. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Sok van belőle olcsón eladó.

Na most z első gen s5 9000-indul, viszont sokat látok 10-13ezer euró környékén.

Vele szemben egy m3as bmwt 20 alatt nem találni, ahogy ebben a korban lévő c63 amg is 18-19tol indul. Jo tudom m3hoz meg amghez inkább rs5ost kellene hasonlítani, de azért az s5 sem a sima autó kategória. Ezért tettem fel a kérdést.

Mert pl ott van a bmw v10es e60as m5, az általában csapágy problemakkal kuzd, beteg konstrukció, de az is 20tol indul. És még öregebb is típusban pár évvel.

2022. szept. 24. 12:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Öregednek és drága őket javítani/karbantartani.
2022. szept. 24. 13:41
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb ember ennyiért megbízható, olcsón fenntartható autót keres.

Na ez nem az... Ezért ilyen olcsó.

2022. szept. 24. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!