Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a fajta minirobogót...

Ezt a fajta minirobogót árulja még valaki más az országban?

Figyelt kérdés

Erről lenne szó:

[link]

Beszéltem telefonon a webshop üzemeltetőjével és azt mondta, hogy nem fog tudni ilyet adni. Azzal indokolta, hogy mindennek felment az ára és hogy ezen az eladási áron tudná csak behozni. Utána beszélt még, hogy 1,x millióba kerülne (8-O), ha hozna be belőle. Létezhet ilyen?

Szerintetek honnan lehetne még ilyen minirobogóhoz hozzájutni az országban?

(Ajándéknak szerettem volna a gyerekünknek, mi a véleményetek, érdemes ilyet venni 12 éves gyereknek?)

#gyerek #ajándék #minirobogó
2022. szept. 23. 12:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem nem érdemes egy ilyen kisiparos gyakorlatilag barkácsolható gyermek játékszerért kiadni ennyi pénzt...

Inkább akkor már egy márkás biciklit lenne érdemes venni neki, ennyi pénzből már bőven használhatót tudsz neki venni.

Ha mindenképpen elektromos kis jármű kellene akkor elektromos roller, csak meg kell nézni, hogy hány watt alatt nem minősül SMKP-nak, hisz AM jogsija nincs még neki.

2022. szept. 23. 13:58
 2/2 A kérdező kommentje:
Van neki BMX-e, mountain bike-ja, pedálos gokart-ja, mini cross motorja, de igazából quad-ot szeretne, de az még ennél is jóval drágább és szerintem veszélyesebb is, mivel nagyobb tömegű és ha felgurul vele, jóval nagyobb sérüléseket szenvedne. Az iskolai stressz és az egyéb külső környezeti problémák okozta belső feszültségek levezetésére gondoltam volna egy ilyen kisipari dühöngőnek a beszerzésével.
2022. szept. 23. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!