Ezt a fajta minirobogót árulja még valaki más az országban?
Erről lenne szó:
Beszéltem telefonon a webshop üzemeltetőjével és azt mondta, hogy nem fog tudni ilyet adni. Azzal indokolta, hogy mindennek felment az ára és hogy ezen az eladási áron tudná csak behozni. Utána beszélt még, hogy 1,x millióba kerülne (8-O), ha hozna be belőle. Létezhet ilyen?
Szerintetek honnan lehetne még ilyen minirobogóhoz hozzájutni az országban?
(Ajándéknak szerettem volna a gyerekünknek, mi a véleményetek, érdemes ilyet venni 12 éves gyereknek?)
Szerintem nem érdemes egy ilyen kisiparos gyakorlatilag barkácsolható gyermek játékszerért kiadni ennyi pénzt...
Inkább akkor már egy márkás biciklit lenne érdemes venni neki, ennyi pénzből már bőven használhatót tudsz neki venni.
Ha mindenképpen elektromos kis jármű kellene akkor elektromos roller, csak meg kell nézni, hogy hány watt alatt nem minősül SMKP-nak, hisz AM jogsija nincs még neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!