Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autóban az AUX csatlakozóba...

Az autóban az AUX csatlakozóba mit kell tenni, mire jó?

Figyelt kérdés
Fölötte van az USB csatlakozó azt értem, de az AUX-ba mit nyomjak bele?
2022. szept. 17. 18:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Mobilodat, egy ilyen kábellel, ha még van rajta 3.5-es jack csatlakozó.

[link]

2022. szept. 17. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Jack dugóval rádughatod a telefonodat, discmant, walkmant vagy egyéb zenelejátszó kütyüt.
2022. szept. 17. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem KELL semmit, csak LEHET.

Remélem érted a különbséget.

Audio bemenet (azaz hang).

2022. szept. 17. 18:50
 4/9 anonim ***** válasza:

Jack kábelt, arra pedig valamilyen zenelejátszó eszközt, aminek még van ilyen kimenete.

A telefonom már elmúlt 4 éves, tehát nem túl új, de már ezen sem volt ilyen lyuk. Az újabbakon szerintem még inkább nem divat már. Épp ezért nekem van egy ős régi mp3 lejátszóm. Erre pont jó. Fülhallgató helyett az autó hangrendszerét csatlakoztatom hozzá.

2022. szept. 17. 18:59
 5/9 A kérdező kommentje:

Értem már.

Akkor igazából az AUX csatlakozó már nem nagy szám és helyette az USB csatlakozó váltotta fel nem?

A mobilomon nincs 3.5-es Jack csatlakozó.

Egyébként USB-ét használom mindig, vagy zene USB-ét teszek bele vagy mobilt töltöm.

Köszi a válaszokat! :)

2022. szept. 18. 01:10
 6/9 anonim ***** válasza:

Nem igazán, inkább a bluetooth az ami helyettesíti.

Az usb-n nem tud hangot átvinni, csak hangfájlokat. Tehát, ha a telefonon játszol le valamit (pl. youtube, spotify), akkor annak a hangját nem tudod usb-n átvinni.

2022. szept. 18. 01:29
 7/9 A kérdező kommentje:
6: Értem. :)
2022. szept. 18. 02:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van USB a rádiódon az még jobb, igen. Ez esetben felesleges az aux. USB vagy bloetutth esetében megvan az a lehetőség, hogy tudod vezérelni is a lejátszást, akár pl a kormányon lévő gombokkal. Auxnál csak a telefonról tudod elindítani, megállítani, váltani a számok között.
2022. szept. 18. 08:29
 9/9 Revolúcióbiológus ***** válasza:
A jack csatlakozó jobb, ha csak zenét akarsz lejátszani, mert nem kémked az eszközeiden, csak hangot tud továbbítani és a lejátszód (Mp3 lejátszó vagy telefon) DAC-ját használja, míg az USB átmenet az autódét, ami többnyire gyengébb minőségű.
2022. szept. 18. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!