Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes oktatót váltani...

Érdemes oktatót váltani iskolán belül vagy hagyni kéne és keresni egy másik iskolát?

Figyelt kérdés
Most csinálom a jogsim vagy is csinálnám de nem találtam meg a közös hangot az oktatóval. Nem tudja egyszerűen átadni a tudását türelmetlen és kiabál velem. Teljesen el veszi a kedvem a vezetéstől. 40 órát vezettem már nála és meg mindig nem enged vizsgázni pedig meg volt beszélve hogy akármi is lesz 40-nél megyek és megpróbálom. Még nem is tanította meg a dolgokat amiket 30 óra alatt meg kéne neki. Nem magyarázta el a sebességváltó és a kuplung működési elvét sem , de azt állítja már ezerszer el mondta. Nem szeretnék nála maradni, de félek a sulin belül váltani mert az oktatók beszélnek egymással és ha a másik el kezd szivatni azt nem bírom ki. Így is már lassan 100 ezer Ft 10 óra vezetési gyakorlat.

2022. szept. 16. 08:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Inkább másik iskola, anno a Csigavérnél fogtam ki egy idegbajost, mikor a B-t csináltam. Mondjuk szerintem az ilyenek direkt csinálják, hogy elvegyék az ember önbizalmát és költse pótórákra a fizetését...
2022. szept. 16. 17:09
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A váltó és a kuplung működési elve az elméleti tananyag, van róla ezer videó meg animáció youtube-on, és megjegyzem, sok sofőr nem tudja, pl. az én régi oktatóm meglepődött, hogy műszaki érdekeltségből utánanéztem, pontosan hogyan is néz ki a váltás, ő 20 év tapasztalattal megelégedett azzal, hogy kisebb fokozatban jobban húz a motor. Ennyire ne legyünk életképtelenek. Viszont az, hogy 40 óra után nem enged vizsgázni és a leírásod alapján nem nagyon indokolja, már gyanús, ha már váltásra van szükség, lendületből iskolát is váltanék.
2022. szept. 16. 19:06
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Akkor iskolát váltok. Tudom hogy elméleti anyag és nincs is bajom a műszaki dolgokkal. Én szoktam papámmal kocsit szerelni láttam már váltót szét szedve is.
2022. szept. 16. 20:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor hatalmas helyzeti előnyöd van, irigyellek. :) #2 voltam
2022. szept. 16. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én az első órán lecseréltem az oktatóm, mert láttam h kb hasonlo fazon mint a tied.. Facen utannaerdeklodtem egy masiknak, iksolan belul, es vele nevetgelve elsore ment minden
2022. szept. 16. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!