Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van az, hogy akárhányszo...

Miért van az, hogy akárhányszor találkozunk rendőrrel mindig igazoltatnak?

Figyelt kérdés

Annyi okot tudnék mondani, hogy hangosan szoktuk hallgatni a zenét, meghogy az autónak a bal eleje meg van sérülve, de szerelő azt mondta, használható így is. Nem is megyünk túl gyorsan, szabályok be vannak tartva, mindig elengednek büntetés nélkül.

Nem szó szerint minden egyes alkalommal(érdekes is lenne, ha egy nap 10 rendőrrel találkoznánk) de 1 héten többször.

2022. szept. 15. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól hogy a szabályokat betartod még a jármű sérült és a vezetésről rendszeresen elvonod a figyelmed. Csak élvezed hogy feszegeted a határokat ami tipikus hülye magyar szokás.
2022. szept. 15. 14:05
 2/9 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyesmi sérülés van az autón ami egy seat cordoba, tehát nem vészes, de a ködlámpának annyi.

A zenét meg nem tudom hogy hallják messzebbről, nem szól olyan hangosan, hogy az utca is hallja.

2022. szept. 15. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg a sérülés miatt, de lehet a külsőd is olyan. Ha pl. tele vagy tetkókkal és kopasz vagy, akkor ne csodálkozz.
2022. szept. 15. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Meg a tipik 40 kilós nyegle cigógyereket is nyilván leigazoltatják ha folyton üvölt a lakodalmas. :)
2022. szept. 15. 14:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Átlagos hajam van, tetoválás, fülbevaló, semmi sincs ami úgymond nem természetes. És nem is vagyok túlsúlyos/sovány, szóval ez kilőve. Még akkor megérteném, hogyha a 10kg-os aranynyaklánc lógna a 150kg-os hadtestemen egy Mercedes AMG-vel körülvéve
2022. szept. 15. 17:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom. nekem elég feltűnő autóim vannak, de nagyon nem szoktak piszkálni..
2022. szept. 15. 17:22
 7/9 anonim ***** válasza:
2 versenyautóm van,évek óta nem állítottak meg. Valószínű kihúzod valamivel a gyufát..
2022. szept. 15. 17:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne nézz a szemükbe.... Komolyan mondom.🤷‍♂️

Engem is lépten-nyomon megállítottak régen, valószínűleg mert látták, hogy rájuk nézek és azt hitték hogy tartok tőlük. Jó, mondjuk egy idő után tartottam is tőle, hogy megállítanak mikor sietnem kéne.

Szóval ja, csinálj úgy, mint aki le sem szarja, hogy ott vannak. Volt hogy beálltak mellém lámpánál, picit előrébb gurultak hogy lássanak, oszt ott bámultak átfele... Nah mondom faxa, ezek megint kinéztek maguknak. Szóval oda sem néztem, ittam egy picit az ásványvizemből, lejjebb húztam az ablakot, hisz amúgy is tervben volt, ezek meg békénhagytak.🤷‍♂️

2022. szept. 15. 20:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Fiatalok korzóznak, ezt kiszúrják.

Aztán bepróbálkoznak, hátha alkohol is van a képletben.

Halásznak.

2022. szept. 16. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!