Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Gondoltam kitakarítom a...

Gondoltam kitakarítom a folytószelep házat .Valaki aztmondta enyhèn motor melegen jönnek ki a csavarok könyebben valaki aztmondta ne melegítsem a motor!? Egyszer már csináltam hidegen nem volt problèma mi a tapasztalat?

Figyelt kérdés
2022. szept. 13. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Télen is szerelnek emberek, az megvan?
2022. szept. 13. 12:10
 2/5 anonim ***** válasza:
A gyárban is hidegen szerelik össze.
2022. szept. 13. 12:13
 3/5 anonim ***** válasza:

Melegen könnyebben szétjön, hidegben beletörhet.

Én ezt tapasztaltam.

Igen bzmeg, télen is szerelnek az emberek, de nem is -10 fokban f*sz.

Illetve a nemmindegy, hogy üzemszerűen összerohadnak a csavarok x kilóméter után.

2022. szept. 13. 15:44
 4/5 anonim ***** válasza:

És hol él a kérdező hogy most -10 fok van ott ahol szerelne?

-2-ben törtem már el én is alu termosztátházat, de jelenleg khurvára nem áll fenn a veszélye annak hogy törjön.

2022. szept. 13. 15:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Törhet hidegen, vagy szorulhat, de nem feltétlen. A műanyagelemekkel kell ilyenkor jobban vigyázni ha elég hideg van főleg ha műzerfalat vagy valami díz elemet akarsz leszedni, vagy patentokat kiszedegetni, akkor jellemzőbb hogyelőbb fog eltörni mint rendesen kijönni.

Egyébként meg ilyen 20-25 fokos időkben még az autó sem olyan hidegn hogy gondot okozzon ez a művelet. Nyilván ha mínuszok vannak akkor lesz nehezebb.

Egyébként meg óvatosan kell neki állni, szépen mindet kilazítani lehetőleg ne erőből, ha nagyon nem akarja, akkor pici csavarlazítót vagy wd-40 et fújj rá,várj vele pár percet és utána próbálkozz.

2022. szept. 13. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!