Feltudnátok sorolni pár jó, igazi gengszter autót?
Figyelt kérdés
2022. szept. 12. 11:40
1/10 anonim válasza:
Rózsaszín Fiat 500/ VW Beetle
5/10 anonim válasza:
Legtipikusabb a fekete W140 Mercedes.
6/10 anonim válasza:
+1 a fekete W140-nek.
De a W221 (kettővel ezelőtti S-class) is valahogy gyakran tartalmaz orosz kétes kinézetű sofőröket, gengsztereket, az AMG főleg abból is eléggé olyan.
De nekem pl régen volt egy fekete, gyárilag elég sötét ablakos, volt diplomata Ford Scorpio Mk1 szedánom. Egyszer vártam vele egy haveromat a Király utcában egy szokásos szombat estén, már akkor is ment arrafele minden, csak úgy megállt a rendőr igazoltatni és átkutatni az autót, gyanús voltam nekik. Annak is volt egy olyan kiállása. :)
8/10 anonim válasza:
Hát, az én autóim sosem voltak gengszterek, nemhogy nem raboltak, még megmozdulni is csak akkor voltak hajlandóak, ha bennük ültem.
10/10 anonim válasza:
Amiből a lányokat rakod ki strihhelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!