Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az autó USB csatlakozójához...

Az autó USB csatlakozójához milyen elosztót használhatok?

Figyelt kérdés
2 db USB-re lenne szükségem az autóban, egy a kamerához, egy meg a telefon töltéséhez. Használható hozzá a PC-khez való USB elosztó?

2022. szept. 8. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Az USB az USB. A rovidites Universal Serial Bus-t takar, azaz tokmindegy hogy auto, laptop vagy konnektorba dughato tolto, ugyanugy 5V jon belole alapbol.
2022. szept. 8. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

#1: azért ez nem ilyen egyszerű,

Az 5V az oké, de a maximális áramerősség az nem mindegy.

Ha ez az usb csatlakozó csak arra van, hogy a radióra csatlakoztassa a telefont, akkor lehet, hogy csak párszáz mA-t tud, az meg kevés lesz ahhoz, hogy meghajtson egy hubot és még töltse is a kamerát és a telefont is.

Kérdező: egy próbát megér, de ha kevés neki az áram, akkor szivargyújtós töltőt javaslok. Ebből van olyan, amin eleve 2 usb van és akkor nem is kell az elosztó.

2022. szept. 8. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Vegyél egy szivargyújtós töltőt, amin 2 USB aljzat van
2022. szept. 9. 12:29
 4/4 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, közben megtaláltam a megoldást, meg is vettem, nem is tudtam, hogy létezik ilyen, elsőre fel se dobta a google kereső.

3-as, az nekem nem jó, mert a szivargyújtó csatlakozóra is szükségem van, én az USB-t akartam ketté osztani, nem a szivargyújtót.

Olyan dugaszt vettem végül, amiben van egy szivargyújtó, és két USB egyben.

2022. szept. 14. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!