Hogy sikerült a kresz?
Figyelt kérdés
Sziasztok, én nemrég kezdtem el a jogsit, nektek hogy sikerült? Nehéz volt a vizsga? Gyakorlatban nehéz vezetni ha még előtte csak egyszer vezettem?2022. szept. 8. 18:02
1/5 anonim válasza:
A KRESZ egészen simán ment, pedig egyetlen tesztet sem töltöttem ki. A rutin pálya, vizsga alkalmatlan oktatóval elsőre sikerült, de forgalomba mással mentem. Ha a harmadik lett volna az első, akkor simán ment volna az is elsőre.
2/5 anonim válasza:
A forgalomban tudnivalókhoz képest könnyű a kresz vizsga, kicsit szigorúbbnak kéne lennie szerintem. A vezetés pedig sok gyakorlással fog menni, ez nem olyan mint a mátrixban, hogy betöltesz egy programot és megy. Nagyon jó oktatóval gyakran vezetve 30 óra alatt meglehet, de saját érdekedben csak akkor menj el vizsgára ha tényleg megy, mert utána egyedül lehet hogy nem fog menni.
3/5 anonim válasza:
A KRESZ-szel nekem semmi bajom nem volt. Megtanultam, meglett elsőre. A forgalom már más, manapság szeretnek a vizsgabiztosok szivatni, + az nagyon nagyon nem objektív. Az egyik vizsgabiztos megbuktat, a másik átenged ugyanannál a hibánál. Tipikus ilyen pl. kanyarodó sávban az index. A KRESZ-nél meg tiszta sor minden. Egy darab helyes válasz van minden kérdésre, és a gép javítja ki a tesztedet.
4/5 anonim válasza:
A KRESZ-en előszőr megbuktam mert lusta voltam és nem tanultam, csak átugrottam az egészet. Másodjára nekiültem és megcsináltam az online próbavizsgát nagyon nagyon sokszor és átmentem 67 ponttal. Gyakorlat kézi váltóssal autóval nehéz volt, aztán inkább átmentem autómata váltós képzésre és onnantól gyerekjáték volt.
5/5 anonim válasza:
Jól, nulla hibapont.
A vezetés meg egyéni, lehet valaki úgy is jó, hogy előtte soha nem vezetett, meg úgy is béna, hogy az apja megtanította neki a rengeteg hülyeséget a földutakon a falu szélén korábban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!