Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hamarosan autót szeretnék...

Hamarosan autót szeretnék vásárolni. Két kiszemelt van, egy Mk5 GTI vagy egy BMW E46 330CD. Maximum 3 millió forint a keret. ?

Figyelt kérdés
Típus hibákra lennék kíváncsi, illetve ,hogy ti melyiket vennétek meg. ?Indokolással kérem.

#BMW #Golf 5 #330cd
2022. szept. 8. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
12%

Én egyiket sem.

nem szeretnék állandóan lekotló kocsit.

És szeretem magam javítani a gépeimet, ergo nem árt ha szerelhetőek.

2022. szept. 8. 10:58
 2/7 anonim ***** válasza:
30D E46-ban még jó motor, nekem X5-ben ugyanez van, 545ezer km-nél nemrég volt a biztonság kedvéért vezérlés és összes tömítés csere. Ne a kínálat aljáról válassz és legyen talonban 1-2 millió és be lehet vállalni.
2022. szept. 8. 11:08
 3/7 A kérdező kommentje:
Nekem más nem igen tetszik. Rengeteg kocsit megnéztem de végül ez kettő maradt. Mk6 GTI akartam először , de úgy elmentek az árak , hogy az már sok lenne. Azt tudom ,hogy mindkettő problémás ,de talán a dízel jobb egy fokkal. Viszont a GTI is nagyon tetszik. Így nem tudok dönteni.
2022. szept. 8. 11:14
 4/7 A kérdező kommentje:

Ui:

Bmw Ben csak 330cd jöhet szoba.

2022. szept. 8. 11:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor vegyél ilyen szarrt, a szerelőd szeretni fog, mert újabb emeletet építhet a házára belőled. :D
2022. szept. 8. 12:00
 6/7 anonim ***** válasza:

Teljesen más karakter a két autó, nem is igen lehet összehasonlítani.

3 millióért már GVI-ba is bele lehet kóstolni (mondjuk nem GTI), de ha ennyid van, Scirocco esetleg?

2022. szept. 8. 12:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Az M57 legeleje ami E46-bna is van az még nagyon jó motor, gondok inkább a korral jönnek elő.
2022. szept. 8. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!