Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom otthon kijavítani...

Hogyan tudom otthon kijavítani a fémig/műanyagig lehorzsolt sima fehér fényezést?

Figyelt kérdés

Egyszer kézi mosóban szedtem le a festéket a hátsó ajtó felső széléről borsószem nagyságban a fémig, máskor pedig a hátsó lampabúrával húztam le egy vékony csíkban a műanyagig a lámpa alatt a lökhárító szélét. (Ahogy húztam ki a lámpát a helyéről)

Mi a megoldás erre? Javító stift? Azzal csak egy vastag kiálló csíkot vagy pöttyöt tudok nyomni, próbáltam.

El kell vinni fényezőhöz?

2022. szept. 6. 18:53
 1/4 anonim ***** válasza:
20%
Állj az autóddal a vasúti átjáróba szállj ki, hagyd ott az autót, mad a 120-szal jövő vonat elintézi a kocsit. Ledarálja, majd kibaxxa a sínről és 80 méterrel odébb találod meg a kocsidat roncsban. Biztos nem lesz rá többet gondod.
2022. szept. 6. 19:16
 2/4 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Vagy javító stifttel kijavítod magad és olyan lesz amilyen, vagy elviszed fényezőhöz - egy jobb fényező elemenként biztos elkér 80-100 ezer forintot.

Egy lökhárító fényezése kb. 120-150 ezer Ft, le-felszereléssel együtt.

2022. szept. 6. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Előbb vennék bontott elemeket, ha ez akkora probléma.
2022. szept. 6. 19:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Újra kell fényezni. Az ilyen taknyolás arra jó, hogy messziről nem veri ki a szemed, de ha mellette állsz, már látszik.
2022. szept. 6. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!