Hyundai Coupe (2007-2009) vélemények?
Jelenleg egy Hyundai I30-om van, 2011-es 80kw és nagyon szeretem, sosem volt semmi baja egyelőre, de arra gondoltam, hogy kicsit sportosabb kocsira cserélném, mivel még fiatal vagyok (21/f) és szerintem egy nagyon szép élmény lenne.
Sok kocsit néztem, jelenlegi tőkém olyan 2-3,5 millió között van.
Nem vagyok az a nagy versenyező típus, nem vágyom brutális teljesítményekre, épp ezért is szúrta ki a szememet a Hyundai Coupe, gyakorlatilag egy ferrari beütésű szerény kocsi xd
A kérdéseim azok lennének, hogy mennyire használhatnám napi szinten ezt a kocsit? Fenntartása hol mozog? Milyen szinten megbízható? Esetleg ehelyett ti mit vennétek a leírtak alapján?
Előre is köszönöm minden választ!!!
A sportkocsiba nem csak erő kell, hanem fék is meg egy jó futómű. A Cupe műszakilag alig különbözik az i30/ceed párostól. Ha már sportos külső akkor valamiféle jobb vezetési élményt várna az ember, aztán a valóság az, hogy ugyan olyan mint egy átlag családi autó. Cserébe legalább műszakilag egy biztos pont. Karosszéria és a beltér elemeire vigyázz, mert az nem áll hegyekben hozzá mint egy i30-hoz.
Hogy mit vennék helyette? Hosszú lenne a lista, hogy én mit vennék ami jól is néz ki, de több élményt ad mint egy hétköznapi autó (MX5 biztos rajta lenne).
De mivel neked csak a kinézet kell, így vedd meg ezt nyugodtan. Egy teljesen hétköznapi autó, sportos kinézettel. A Ferrari beütést viszont sehol nem találom benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!