Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogy tudnék a legnagyobb...

Hogy tudnék a legnagyobb tudásra szert tenni, hogy nagy szaktudású autószerelő lehessek?

Figyelt kérdés

Márkaszervízben vagy egy átlagos sima szervízben?

Azt vettem észre, hogy márkaszervízben okosan csinálják a pénzlehúzásokat viszont egy rendszer szerint dolgoznak, olajcserénél pl. mindig törlik a hibákat és visszaállítják a szervizt.

Viszont a sima szervízben, meg hengerfejezések vannak, vezérlés cserék, mindenféle autó régi új... de ott pl. nem láttam javítási technológiát, nem gyári alkatrészek mennek bele mindig és nem foglalkozznak minden autó utána a laptoppos kitörölgetésekkel és visszaállításokkal...

Melyik helyen tudnék minél több tudást magamévá tenni? Melyik a jobb? jelenleg tanuló vagyok... és a jövőben szeretnék minél több pénzt és majd még később, jó sok tapasztalattal saját műhelyt és vállalkozóként dolgozni..

2022. szept. 3. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
89%

A kettő közötti különbséget nagyon jól látod. Innentől kezdve szerintem nincs mit mondani, mérlegelj, hogy te melyik eljárást részesíted előnyben.

Egy biztos: ha a független szervizeket választod, akkor jól nézd meg, hogy hová mész, mert nagyon sok a hulladék. Te magad is írtad például hogy nem törölnek hibákat meg ilyenek... mi is függetlenek vagyunk, de ilyet nem csinálunk. Ha a probléma vagy akár maga a javítás hibakóddal jár, kitöröljük. Ha valamit fel kell tanítani (befecskendező, turbó, stb), akkor azt feltanítjuk. Illetve tényleg probléma az is, hogy mindenféle hulladékot, akár ügyfél által hozott hulladékot is beszerelnek, ez is rossz dolog, mert ne felejtsd el, az autókért a szerelő a felelős, azaz a jövőben majd te leszel az. Ha beépíted a szart és ebből probléma adódik, akkor rajtad verik le. Szóval nem jó móka, inkább keress normális helyet, ahol minőségi alkatrészeket használnak.

2022. szept. 3. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!