Az lehetséges hogy a Yamaha Dt 50 ennyi km-el ennyire nyomatékos legyen?
Van egy Yamaha DT 50-em, (2006) óra szerint 39800 van benne. Most van rajta egy Gianelli de úgy megy mint a veszedelem, van vagy 10-11 ló. Lehetséges hogy ennyi km-el ennyi erő legyen benne, vagy ezt biztosan felfúrták?
Gyári henger van rajta, és 2 előző tulaja volt, lehet ők csináltak vele valamit.
Most csak fényezni akarod magad?
Még hogy 11 lóerő... A mid-race hengerek (mhr replica) tudnak ennyit keréken 21es karbival meg yasuni carrera kipufogóval.
A nyomaték nem azonos a lóerővel! ;), de biztos, hogy nincs az 10-11 lóerős, viszont egy jó kipufogórendszerrel, és karburátorbeállítással, lehet pár lóerő pluszt hozni a gyárin felül.
Ha viszont meg van fúrva, akkor 2-3 évente vehetsz majd bele új főtengelyt ;)
Rámondani bármit lehet, de gondolom nincs összehasonlítási alapod, meg nem lett lemérve. Így csak magadat ámítod, mert itt senki nem fogja elhinni, meg mint írtam, azt a teljesítményt a főtengely nem bírja sokáig, mert nem erre e teljesítményre van méretezve. Szóval felesleges nagyot mondani! Az én 50-es Aprilia SX50-em is jól megy, most kapott új főtengelyt, henger nincs kopva, 8 Bar kopresszió, meg egyel nagyobb karburátor (bár semmit nem számít), de mégsem mondom rá, hogy van 10 lóerős.
Az Airsal henger meg egy más tészta,mert az már a tuning kategória, neked meg gyári hengered van, és nem olyan motorod van amire az való, ott azért vannak plusz felömlők, meg az a henger is csak akkor tudja, hogy megvan hozzá a körítés, sport kipufogó és membrán, nagyob porlasztó. De neked ezek közül csak a kipufogó van, ami dob 1-2 lovat a gyárin, ami mennyi 3-4 lóerő?
Az airsal 77 akkor tud 16-ot ha 26ossal eteted high-end rezó melett. Te meg jössz it a gagyi gyári konfigoddal.
Bilibe lóg a kezed.
Most kapott egy kis tuningot, szerintem így már eléri 14-15 LE-t
Athena Sport 70
PWK 21 karbi
TPR szívócsonk
Stage6 V-Force 3 membrán
Stage6 sport légszűrő
Malossi MHR főtengely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!