Mennyire rizikós egy 12 éves 1.6-os crtdi motorral szerelt autót vásárolni, amiben 260 ezer km van?
Tudom hogy az előélet számit és hogy mennyit foglalkoztak az autóval. Viszont ha nincs ilyen információ, akkor mennyire lutri belevágni?
Mit tanácsoltok?
Én már dízelt sehogy sem vennék. Újonnan sem, meg használtan sem. Írom mindezt úgy, hogy egy 11 éves dízelem van aminek semmi baja.
Egy 1.6 benzin közel sem akkora lutri mint a dízel.
2#, 3#
Ennyi erővel kár autót venni. A kisbenzinesekbe vehetsz új motort akkor.
A dízel felét ki kell cserélni.
A szívót meg lehet tankolni majd az ezer forintos benzinnel.
A gázos meg azért rossz, mert a gáz rossz... Főleg mikor lejár a tartály meg műszakin működnie kell..
A cng-s pedig csak a pestieknek jó, de azisrosszgáz.
És még sorolhatnám.
Ennyi erővel, ilyen hozzáállással autót se vegyen az ember, nem?
1.6 crtdi a legjobb dízelek közt van.
Ajánlatos bevizsgáltatni.
Ajánlatos minden autót átnézetni vásárlás előtt*
A főbb gondok elkerülése végett.
A kuplung fogyó eszköz, ahogy a vezérlésen sem kéne spórolni.
Igen, kár autót venni, csak a nyüg van vele. Szerintem nagyon sok családnak a legtöbb kiadása az autóra megy el, nem azt mondom, hogy ne vegyél, mert nekem is van és muszáj, mert még munkába se tudnék eljárni, de a kérdés az volt, hogy rizikós-e.
Igen, miért ne lenne rizikos? Simán benne van, hogy rá kell szórni az autóra plusz 500-1m-et, ha ez nem okosz gondot akkor nincs miről beszélni, ha meg nem kell ezt az összeget ráfosni, akkor pedig örülünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!