Yamaha DT 50 RSM-nek miért melegszik a hűtővize mióta tettem rá egy sport kipufogót?
Figyelt kérdés
Vettem rá egy Giannelli kipufogót dobbal együtt és ahogy beindítom és megyek vele kb 1 km-t már a max hőmérséklet alatt van 2-3 csíkkal a szintjelző és kézzel és érezhetően meleg a radiátor. Hosszabb távon is 1-2 csíkkal van alatta, ezelőtt nem volt ilyen meleg. Ez mitől lehet kérlek ha van valakinek valamilyen tippje írja le. Még annyit érdemes hozzátenni hogy előtte pont estem vele és a radiátor egy picit oldalra a felfogatáshoz képest meggörbült de kétlem hogy ez befolyásolja2022. aug. 27. 10:26
1/3 anonim válasza:
Szar a kipufogó és nem rá való.
Persze erre magadtól is rájöhetnél.
2/3 anonim válasza:
Olvass utána hogyan működnek a a kétütemű motorok rezonátoros kipufogói! De van youtube-os videó is. Lényeg,hogy elég komolyan kiszámolt gázlengésekkel dolgozik a rezonátor, hogy a kipufogógázzal minnél kevesebb benzin távozzon. Ezzel a rendszerrel valószínűleg sokkal jobban visszadolgozik mint kellene ,gondolom nem is megy jobban.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, pedig lényegesen erősebb és pörgősebb a motor vele, gondolom ez ellen nem nagyon lehet mit kezdeni hogy ne melegedjen a henger jobban
2022. aug. 27. 13:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!