Simson motoromba Kawasaki ninja 250R motort megéri átrakni?
Figyelt kérdés
Nagyobbat nem merek,mert félek egykerekezésnél megcsavarja a hátsókereket.2022. aug. 23. 16:58
1/9 anonim válasza:
Definiáld kérlek mit jelent jelen esetben,hogy "megéri"?!
3/9 anonim válasza:
Egy 500-ast nyugodtan tehetsz bele.
4/9 anonim válasza:
Miért nem egyből egy 6 literes V8-ast?
5/9 anonim válasza:
Adj 300 ezret az egyik haverodnak, hogy tudjanak miből eltemetni - ha megtalálnak. Utána beleteheted a mocit!
6/9 anonim válasza:
Szerintem faragj bele egy Trabant motort, maradjon csak kelet német. De Wartburg is belefér biztosan, szigorúan kétüteműt. :D
7/9 anonim válasza:
Láttam már olyat neten hogy egy nyálgyerek belerakott 250es mz blokkot, nézni is rossz volt a képet, aztán jófogáson árulta, mert rájött hülyeség volt tönkretenni a jó kismotort. Viccet félre téve, ez nem játék, ha 250es mocit akarsz, tedd le a jogsit és vegyél egy gyári 250es motort. A Simsonnak mindenét át kell alakítani ahhoz hogy ez ne legyen életveszélyes, kezdve a gyenge dobfékkel.
8/9 anonim válasza:
Szerintem vegyél egy ninja 250R-t. Abban gyárilag ilyen van :D.
9/9 anonim válasza:
A Simsont tessék gyári állapotban tartani. Azok úgy néznek ki a legjobban! Szilánkosra tudnám törni a kezét annak aki rommá tunongolja a Simson...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!