Mennyibe kerülne fenntartani havonta egy 20 éves Mercedest?
Figyelt kérdés
232 ezer forint a havi fizetésem, nettóban
Egy ilyennel járnék munkába, 35km-re, oda-vissza napi 70km
2022. aug. 20. 20:26
1/31 A kérdező kommentje:
Autók-motorok kategóriába akartam volna rakni
2022. aug. 20. 20:30
3/31 anonim válasza:
Hát ez jó kérdés. Nekem egy alsó középkategóriás, 9 éves kocsim van. 15 ezer km-enként viszem időszakos szervizre egy elég jó hírű és nem lenyúlós márkaszervizbe. Gumiból téli-nyári csúcsminőségű. Ha néha tönkremegy valami, gyári alkatrészekkel javítják. Prémium üzemanyagot tankolok most is, hogy 800 Ft literje. Mosást, belső takarítást magam intézem, kötelező biztosítás viszonylag olcsó, sosem volt balesetem 20 év alatt. Értékvesztéssel már nem nagyon lehet számolni, sőt, ha megnézem mennyiért vettem 2,5 évvel ezelőtt és most mennyiért lehetne eladni, még nőtt is az ára 30 százalékkal :-DD Havi 1000 km-t megyek átlagban. Így jön ki mindennel együtt 80 Ft-ra egy km. (Nem fillérkúrásból számoltam ki, csak kíváncsiságból).
4/31 anonim válasza:
Ennyi pénzből max mamahotelban tervek nélkül.
Egyébként ezt nem lehet fillérre kiszámolni. Csak közelíteni. De azt megleírtam sokszor. Futás alapján tudod milyen gyakran kell kopó alkatrészeket cserélni, meg tudod nézni az árakat, fogyasztást, kgfb-t stb tudsz számolni. Típus ismerete nélkül a megbízhatóságról nyilatkozni sem lehet
6/31 anonim válasza:
Többe mint amit megengedhetsz magadnak.
7/31 anonim válasza:
Ennyiből még autót se nagyon engedhetnél meg magad max egy suzukit
8/31 A kérdező kommentje:
Megveszem akkor is. Max áll a ház előtt és járok busszal, de legalább elmondhatom, hogy van egy Mercim.
2022. aug. 20. 21:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!