Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honda civic 2001, 1,6 benzin....

Honda civic 2001, 1,6 benzin. Elmentem vele nyaralni kb. 160 km-t, oda fele semmi probléma, vissza fele picit néha dadog, és 3-szor leállt a 160 km-en. Leállást követően pár perc múlva már indult is, de ugyan úgy néha dadogva ment. Mi lehet a hibája?

Figyelt kérdés
Tudom hogy szerelőhöz kell vinni, viszem is, csak 1 hét múlva tud fogadni. Addig is csak kíváncsiságból kérdezem, hátha valaki járt már így. Ezt az esetet leszámítva imádom ezt az autót.

2022. aug. 20. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
Benzinszűrő vagy gyújtás elsőkörben.
2022. aug. 20. 17:09
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Igen, első körben, mikor volt benzinszűrő cserélve?
2022. aug. 20. 19:48
 3/7 anonim ***** válasza:
33%

Megint jöttök a hülyeséggel, semmi köze a szűrőhöz.

Ha eldugul akkor leáll és nem fog tovább menni.

Ez inkább elektronika lesz.

2022. aug. 20. 20:38
 4/7 anonim ***** válasza:
68%
#3: Attól még, hogy te a neten láttál még csak ilyet, ez egy létező jelenség. Simán lehet kosz a szűrőben, ami néha lefullasztja az autót. Nem locsolócső átmérőben megy tovább a szűrőtől a benzin.
2022. aug. 20. 20:41
 5/7 krwkco ***** válasza:

"Leállást követően pár perc múlva már indult is"

1. Ezt úgy kell érteni, hogy ha közvetlenül a leállás után indítózol, akkor pörög, de nem indul. Várni kell pár percet és akkor beindul?

2. Csak bemelegedett motornál fordul elő ez vagy bármikor?

2022. aug. 20. 21:24
 6/7 A kérdező kommentje:
5# igazából ennyi ezzel kapcsolatban a tapasztalatom amit a kérdésben írtam. Azóta nem használtam az autót. De holnap próba után megírom a történteket.
2022. aug. 20. 21:38
 7/7 A kérdező kommentje:
5# ja igen, rögtön nem indult, csak igy kis idő után.
2022. aug. 20. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!