Miért nem olvassák a kézikönyvet?
Mert az emberek rohadtul lusták.
A kérdések fele 1-2 perc google kereséssel megválaszolható.
A válaszolókkal maximálisan egyetértek.
Viszont tényleg találkoztam olyan emberrel, aki nem képes a logikus gondolkodásra, pl a google-t se tudja hatékonyan használni, egy autó esetében, meg előfordul, hogy egy beállításra, hibára, bármire összetettebben kell keresni.
A másik még az egyszerűbb gondolkodásúak védelmére, hogy magyar szinten azért nagyon sok infó nem megtalálható. Én is inkább találok relevánsabb infókat autó ügyben, angol vagy német fórumokon, és ezeket az egyszerű ember nem érti meg. Tudom, erre is ott a google translate, de ez megint egy gondolkodni kell dolog.
A kézikönyv-el meg az a helyzet, hogy rengetegen elhányják, mint ahogy a szervízkönyvet is baxnak vezetni sok esetben még azok is, akik új korában vásárolják a kocsit. Én még a használt autóimnál is vezettettem végig a szervizkönyvet, még ha nem is márkaszervizbe hordtam őket. Eladáskor nagy kincs tud ám lenni!
A másik meg a nyelv probléma, még ha meg is van, nagyon sok az import kocsi. Enyém is németből van, apámé is. Értelemszerűen ezekhez még gondos tulaj mellett is csak német kézikönyvet fogsz kapni. Magyarul ha nem beszéled az adott nyelvet a hajadra kenheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!