Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem olvassák a kézikönyvet?

Miért nem olvassák a kézikönyvet?

Figyelt kérdés
Rendszeresen vannak itt az oldalon olyan kérdések, amiket a kézikönyv olvasása után meg lehet válaszolni. Miért vezetnek sokan úgy autót, hogy azt a kis könyvecskét nem olvassák át előtte és miért hiányzik sok használt autóból? Sok helyet nem foglal.
2022. aug. 18. 10:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert az emberek rohadtul lusták.

A kérdések fele 1-2 perc google kereséssel megválaszolható.

2022. aug. 18. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, kapaszkodj meg: a konkrét típus-csoportokban is rendszeresen ugyan ilyen kérdéseket tesznek fel! Ráadásul a nagy részét rendszeresen, visszatérően. Pedig a teljes kezelési útmutató teljesen ingyenesen letölthető a gyártó weboldaláról, ha valaki ennyire lusta a kesztyűtartóból kivenni az autóhoz kapott nyomtatott példányt.
2022. aug. 18. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Még ha a kézikönyvet kéne átolvasni, de a kérdések nagy része 1 perc alatt megválaszolható egy google kereséssel.
2022. aug. 18. 10:39
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Lusták mint a dög. Minden más kérdésnél megfigyelhetőek ilyenek, kedvenceim az ilyen mennyibe kerül a jegy vagy hogy jutok el kérdések, mintha náluk korlátozva lennének olyan alap dolgok mint Google meg Maps.
2022. aug. 18. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert ahhoz egy fél pillanatig gondolkozni kéne az pedig az àtlag embernek borzasztóan fárasztó ha egyáltalán képes ilyenre.Egyszerűbb ha valaki màs kikeresi az interneten.
2022. aug. 18. 14:25
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Amiért néha megkérdezik, hogy hogy jutnak Miskolcról Budaőrsre.
2022. aug. 18. 17:13
 7/7 Koaxk Ábel ***** válasza:

A válaszolókkal maximálisan egyetértek.

Viszont tényleg találkoztam olyan emberrel, aki nem képes a logikus gondolkodásra, pl a google-t se tudja hatékonyan használni, egy autó esetében, meg előfordul, hogy egy beállításra, hibára, bármire összetettebben kell keresni.

A másik még az egyszerűbb gondolkodásúak védelmére, hogy magyar szinten azért nagyon sok infó nem megtalálható. Én is inkább találok relevánsabb infókat autó ügyben, angol vagy német fórumokon, és ezeket az egyszerű ember nem érti meg. Tudom, erre is ott a google translate, de ez megint egy gondolkodni kell dolog.

A kézikönyv-el meg az a helyzet, hogy rengetegen elhányják, mint ahogy a szervízkönyvet is baxnak vezetni sok esetben még azok is, akik új korában vásárolják a kocsit. Én még a használt autóimnál is vezettettem végig a szervizkönyvet, még ha nem is márkaszervizbe hordtam őket. Eladáskor nagy kincs tud ám lenni!

A másik meg a nyelv probléma, még ha meg is van, nagyon sok az import kocsi. Enyém is németből van, apámé is. Értelemszerűen ezekhez még gondos tulaj mellett is csak német kézikönyvet fogsz kapni. Magyarul ha nem beszéled az adott nyelvet a hajadra kenheted.

2022. aug. 18. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!