Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Győrben melyik autósiskolát...

Győrben melyik autósiskolát érdemes választani?

Figyelt kérdés
Ha esetleg oktatót is tudnátok javasolni, az nagyon jó lenne!

2022. aug. 17. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

En a netcarnal csinaltam tavaly.

Takács Zsolt volt az oktatom.

Semmi problemam nem volt sem a sulival,sem az oktatoval.

6 het alatt letudtam a vezetest,vizsgat.

Nem lehuzasra jatszik,teljesen korrekt,turelmes fazon.

Jo szivvel ajanlom.

Ja,es nem kellett honapokat varnom,hogy kezdhessem a vezetest.

Juni kozepen vizsgaztam kreszbol,utana szoltam a sulinak,hogy nincs kivalasztott oktatom,dobjanak be egyhez.ot kaptam, es igy is,hogy igy azert par nappal hosszabb a folyamat,mintha elore valasztasz oktatot, juli 14.en mar vezettem.

2022. aug. 17. 16:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, utánanézek! Nem ismerem túl jól az ottani autósulikat, most költözök Győrbe. Ha esetleg valahol rossz tapasztalataitok voltak, azt is szívesen meghallgatom, legalább akkor azt is tudom, hogy melyik sulin ne is gondolkozzak.
2022. aug. 17. 17:51
 3/4 A kérdező kommentje:
Jut eszembe, arra esetleg nem emlékszel, hogy ő dízeles autóval tanított-e? Olyan kocsival kezdtem a vezetést, és ha már új autót meg új várost kell megszoknom, legalább akkor lehet ennél a dolognál megmaradnék, hogy ne legyen plusz egy dolog ami újdonság,bár nyilván nem ezen fog múlni.
2022. aug. 18. 13:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen,dizeles 4 es golfal oktat
2022. aug. 20. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!