Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol a legkedvezőbb SUZUKI-t...

Hol a legkedvezőbb SUZUKI-t venni?

Figyelt kérdés
Jelenleg melyik autókereskedésben lehet a legkedvezőbb árban, feltétellel vásárolni új VITARA-t? kizárólag kézpénzért, esetleg autó beszámítással. csak pest megyei kereskedés érdekel.

2022. aug. 16. 23:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Autóhiány van.

Korrekt helyet tudok, de biztos nem a legolcsóbb: Suzuki Világ Budaörs.

2022. aug. 16. 23:21
 2/8 anonim ***** válasza:

én Suzuki Tafákban vettem, akkor az volt a legolcsóbb

hívj fel többet és megkérdezed. Ha személyesen mész el, még jobb

2022. aug. 17. 07:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Ezt nem a gyakorikérdéseken kell feltenni.. Írsz egy sablon e-mailt, hogy mit szeretnél, és mi az a legkedvezőbb ár amit tudnak ajánlani, és elküldöd az összes Suzuki kereskedésnek, ami szóba jöhet. Jó esetben 1-2 napon belül válaszol mindegyik, aztán amelyik a legkedvezőbb, oda mész. Esetleg ha van szimpatikus kereskedés, akkor odamehetsz, hogy egy másik kereskedéstől kaptál egy x ajánlatot, de te tőlük szeretnél vásárolni így hátha tudnak még kedvezőbb ajánlatot adni. Szoktak még olyat is csinálni, hogy árengedmény helyett esetleg adnak pár extrát az autóhoz (téligumi szett felnin, gumiszőnyeg, tetőcsomagtartó, extra garancia stb. stb.)
2022. aug. 17. 08:16
 4/8 anonim ***** válasza:

én a Varró Bélánál vettem, az Üllői út végén, pedig Budaörsi vagyok.

Szerintem ott a legkedvezőbb(sok kedvezményre azért hem számíts)

2022. aug. 17. 09:56
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Valóban az a megoldás, hogy több kereskedőtől kérni árajánlatot.

Sajnos nincs jó helyzetben az autópiac sem, mostanság nem a kereskedőknek kell versenyezni a vevőkért, hanem a vevőnek kell pedálozni azért, hogy ne másfél évet kelljen várni az autóra.

Suzukinál nem tudom, milyen várólisták vannak most, de megdöbbentő mennyire kiürültek a szalonok, a flottakezelők igényeit sem tudják teljesíteni

2022. aug. 17. 10:32
 6/8 Farkas999 ***** válasza:
87%

Az árak nagyjából egyformák. Nem tudod "megversenyeztetni" a kereskedőket, mert autóhiány van. Sem árat, sem határidőt nem nagyon tudnak mondani, mert bizonytalan a beérkezés ideje. El kell menni a kereskedésekbe és ha szerencséd van, akkor van készleten nekik egy-egy autó. Kicsi az esély, hogy ez találkozni fog az elképzeléseddel (szín, felszereltség, hajtás, sebváltó, stb.)

A hasznaltauto.hu-n néha hirdetnek a szalonok új autót, érdemes ott szétnézni, egyébként több hónap a várakozási idő.

2022. aug. 18. 09:19
 7/8 anonim ***** válasza:
22%

Nem értek egyet hogy nincs autó. Most megnéztem 3 kereskedés oldalát, és mindegyiknél volt egy csomó Vitara készleten. Simán lehet versenyeztetni az árat, csak határozottnak kell lenni. Ezek a Suzukik nem is konfigurálhatóak annyira sokrétúen, hogy ne lehetne találni egy neki megfelelőt.

Csak pár példa:

[link]

[link]

[link]

2022. aug. 18. 09:40
 8/8 anonim ***** válasza:
94%

Suzuki szalonban dolgozom igaz nem értékesítési területen, de nagyjából egy áron lesz mindenhol (persze ha mindenhol egyforma felszereltségüt nézel)

De a legkotrektebb az ha bemesz és megkérdezed, lehet ami színben, felszereltsegben megfelel csak egy helyen lesz készleten, rendelni nem érdemes elég bizonytalan, hogy megjon e

2022. aug. 18. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!