Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Füstöl kéken mi lehet a gond?...

Lacika6505 kérdése:

Füstöl kéken mi lehet a gond? Többi lennt! E46 n42b18a 1.8

Figyelt kérdés

A gép solenoid szelepet ír hibának az állítja a szelepeket attól fustolhet? Vagy kizárásos alapon szelepszarszimering vagy olajlehuzo?

Pénteken veszem meg hozzá és ki is cserélem de kivancsi vagyok mi lehet..

Olyankor jelentkezik ha nagyobb gazt adok vagy sokat all alapjaraton es elindulok.

2022. aug. 16. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
N42 típushibája ez, síkolni kellene a hengerfejet mert átereszti az olajat új tömítéssel is. A solenoid szelep az egy más, ezzel nem összefüggő hiba, illik azt is komolyan venni.
2022. aug. 16. 19:24
 2/7 A kérdező kommentje:
Uhh értem,egy csoportban azt írták ez kb 500 ezres mutatvány de én azt azert soknak tartom kicsit.
2022. aug. 16. 19:27
 3/7 A kérdező kommentje:
A szolenoid szelepet penteken cserélem:)
2022. aug. 16. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
#2 Igen mivel csutkóra kell szerelni a motort, síkolni majd újra össze.
2022. aug. 16. 20:41
 5/7 batragramzadarma ***** válasza:

Ugyan ez a motorom van,ez egy legendás motor.

Legendásan szar a többség részére.

Első körben cseréld ki a szelepszár szimeringeket hidd el nagyban javulni fog és nem 500k.

2022. aug. 17. 08:11
 6/7 A kérdező kommentje:

5/5 igen most viszem szervizbe es 295.000ft lesz a szerviz.

A szelepszar szimering csere es sikolas tomites,osszes tomites csere.

Ha szelepvezetot kell cserelni az 80 es ij hengerfejcsavarok is kerulnek bele ugyhogy jo lesz :) igy is megy meg jo csak nekem lomha kicsit.

2022. aug. 19. 21:17
 7/7 batragramzadarma ***** válasza:

Egyébként nem kell levenni a hengerfőt a szimering cseréhez.

Kiskunfélegyházán van szerelő csak BMW-vel foglalkoznak,nagyon profik,kultúrált tiszta környezet és mindent látsz hogy mit csinálnak a vassal.

Be kell jelentkezned,elmodod a problémát adnak egy időpontot és elviszed.

A szimering és ha kell vezérlés csere akár meg is várható max reggel viszed és du 3-4 körül kész ja és ez a mutatvány 300-330 körül megvan.

2023. jan. 1. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!