Leszakadt hővédő lemezt leszedhetem?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem véletlen van ott, de mégis az a kérdésem hogy lehet e belőle baj rövid vagy hosszútávon ha az nincs ott? A kipufogó feletti kb 1 méter hosszú hővédő lemezről beszélek. Renault Megane II2022. aug. 7. 14:54
1/7 anonim válasza:
Ahogy rod is azt nem véletlenül rakták oda. A kipufogó eleve forró.
Ha le van szakadva, akkor nincs választásod, mert ha lifeg az sem jó.
Szerintem maradj a rövid távnál.
Én arra tippelek hogy hosszú távon baj lesz a hiányából.
2/7 anonim válasza:
Ha felette csak váz van, akkor nem nagy baj, mert az csak az utasteret védi a melegedéstől. De a tank mellett nyilván baj a hiánya, akár rövid távon is.
3/7 anonim válasza:
Ja meg az sem mindegy, hogy pl. részecskeszűrőnél van ez a lemez, vagy csak csőnél? Előbbi sokkal forróbb.
4/7 anonim válasza:
amíg nem balesetveszélyes, hagyjad ott. Jobb sérült állapotban, mintha nem lenne ott semmi.
Egyébként a hiánya tűzveszélyes
5/7 krwkco válasza:
Ha csak az alulemez szakadt át a csavarnál, akkor tegyél alá egy nagy alátétet. Csinálj egyet lemezből.
6/7 anonim válasza:
Nagy alátét lemezből, ez a megoldás. Csavar alat szét szokott rohadni ugyebár a lemez.
7/7 anonim válasza:
Azt ajánlom hogy csináltasd új hővédő lemezt, ha nincs ott akkor a váltó kábelek tönkre mennek és azt is cserélni kellesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!