Voltak olyan nézőtéri helyek a Hungaroringen, ahol egy dombon álltak csak mindenféle lelátó nélkül - vajon oda is kellett jegy?
Úgy értem, hogy az a pályán kívül volt-e, mert ha nem lehetett jegyet kapni, nem értettem, hogyan lehetett ott simán elférni. Például volt egy domb, az alján volt a kerítés, ott gyűltek sokan, de kicsivel feljebb, ahogy nőtt a domb, állt mondjuk 2 ember a semmi közepén, majd kicsivel még feljebb megint emberek, tehát össze-vissza. Oda simán beállhattam volna. Most akkor ők vagy kívülről nézték, vagy nagyon is lehetett volna több jegyet kiadni, vagy nem értem...
szerettem volna menni, még sosem voltam, de jegy nélkül nyilván meg se indultam. HA tudtam volna, hogy valahol kívülről sétálgatva egy dombon megállva belátok csak egy kanyarra, sőt, onnan egész jól lehetett látni, akkor mentem volna.
Tapasztalat e témában, aki már volt?
Igen. Állójegynek hívják, a 2023-as nagydíjra már megvehető 99EUR áron (hétvégi jegy, csak vasárnapra 88EUR).
Mondjuk az állóhelyek előtt valóban nincsenek kivetítők, legfeljebb ahol épp valamelyik tribünnél állsz. A kivetítőn amúgy kb ugyanazt látod, mint a tévében, legfeljebb más a közvetítő. Plusz ugye 21. század, akár telefonon is tudod nézni.
De ha kimész nem is azért mész ki, mert mindent látni akarsz, hanem azért, mert egy élmény. Mondjuk a F1 drága élmény, a 100 eurós állójeggyel, de ha annyira érdekel, akkor biztos megéri élőben is látni/hallani egy-egy ilyen autót. Megjegyzem, hogy a mostaniakat már nem akkora élmény hallani, mint a hibrid előttieket.
Ki lehet menni a dombokra, de ott meg már olyan messze vagy mindentől, hogy nem látsz semmit.
Igen. Állójegynek hívják. Állhatsz egy domboldalon, ahonnan látod egy kanyarnak, egy részét, amit a szalagkorlát és a reklámtáblák nem takarnak ki. Kivetítő nincs, se semmilyen más szolgáltatás. Ezért fizetsz kb. 35.000Ft-ot.
50.000-ért A bronz tribünre vehetsz jegyet. Ami annyira azért nem különleges. A domboldalba kapart földlépcsőkből áll, ahova leülhetnek. Illetve nézhetik a kivetítőt.
Azért az komoly, hogy már most lehet venni, akkor csütörtökön jön fizetés és nézem is, nehogy lemaradjak, mint most. :D
Amit a közvetítésből láttam valamikor az első 20 körben, ott nem csak egy kanyarban egy rövid sávot láttak a dombról. Na, mindegy, talán nem leszek rászorulva.
20+ éve nézek Forma1-et, és még sosem voltam, úgyhogy egyszer talán belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!