Nagyobb sebességnél rángat Simson S51 es járművem, 16N1-es karburátorral. Esetleg tudnátok segíteni?
pedig ez karbi beállítási probléma, vagy alacsony az úszóban a szint, és az pont elég, hogy lájtosan üzemeljen, de gázadásra már fullad..ilyenkor kell kipróbálninaszivatót egy picit..hangyorsul, akkor alacsony a szint..
A régi miért mem volt jó. Ezek a szimók örökké működnek, csak nem szabad babrálni
(mondom én, aki állandóan tuningolta, de rosszabb lett)
Úszószint zárt állapotban (háztól mérve): 27mm
Úszószint teljesen nyitott állapotban (háztól mérve): 32.5mm
megnéztem, jól be van állítva és ugyanazt csinálja.
valami más ötlet?
(gyújtás nem lehet)
Súbertű állása alulról 2. Rovátka
Fúvóka mérete 72
Gyújtás pedig lehet abban az esetben ha megszakítós.
A gyújtással nincs gond. Eddig a régi karbival nem csinált ilyet.
Ezzel az újjal csinálta.
Tűszelep valszeg akkor. Szedd ki, fújd át féktisztítóval meg fújj bele te is aztán zárogasd az ujjaddal. De egyébként ha nagyon elszánt vagy szét is tudod szedni, mert ez is csak egy fúvókából, egy tűből és egy hàzból áll, csak kell hozzá jó energia meg egy csavarhúzó (krovával egyszerűbb), aztán úgy mosod át meg fújod ki.
Ha ez se oldja meg akkor ha jó a gyújtás ha nem, onnan kezdve végig kell nézni mindent. Megszakító szikrázásnál tudod mi a teendő, ha ott nincs semmi akkor vissza fentre darabokra szétszeded a karburátort és az utolsó furatig mindent átmosol.
Több ötletem már nem nagyon lesz, de van még, ha ez se oldja meg a gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!