Budapest 7-8 kerben lehet ingyen parkolni?
Figyelt kérdés
Pár barátom jönne részben ilyen kis lakó autóval, ha nálam maradnak pár napra tudnak valahol parkolni, hogy ne legyen vész? (nem autózok fogalmam sincs, hogy megy ez)2022. júl. 26. 20:40
1/6 anonim válasza:
Péntek 18 óra és hétfő 8 óra között igen, egyébként nem.
Ha nem hétvégén jönnek, akkor jobban járnak, ha egy fizetős parkolóban (foghíjtelki parkoló, mélygarázs) teszik le az autót, ahol van napi parkolási opció. Mondjuk nem tudom, mennyire megoldható, hogy egy ilyen helyen "lakjanak" is az autóban. Vagy megállhatnak kint, nem fizetős övezetben is.
3/6 A kérdező kommentje:
#1 ez a térkép azt jelenti, hogy ahol nincs zóna az ingyenes?
Ezek a foghíj telkek meg mélygarázsok jól gondolom, hogy nincsenek online? próbáltam keresni, de lehet bénán.
2022. júl. 26. 22:45
4/6 anonim válasza:
#3: Igen, ahol nincs színes zónabejelölés, az ingyenes. Leginkább a külső kerületek...
5/6 anonim válasza:
bocs lemaradt: a foghíjtelkek ritkán szerepelnek a térképen, de a parkolóházakat szerintem feltünteti a google maps.
Írd meg az utcát/környéket, de rázoomolhatsz egyedül is.
6/6 A kérdező kommentje:
itt a blaha és a keleti között van. tudok is egy telket elsétálok este hazafelé arra.
2022. júl. 27. 13:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!