Milyen esetben éri meg 100as benzint tankolni? Én úgy
tudom hogy csak a modernebb, nagyköbcentis, erős motorokba
éri meg tankolni. Javítsatok ki ha nem jól mondtam.
Figyelt kérdés
2022. júl. 25. 20:41
1/10 anonim válasza:
teljesen mindegy. Kérdés, mennyire szereted a járművedet. Én a Babettába is azt tankolok, az ezres szuzukiba is..van aki a mercijébe, stb...
Aztán érdemes megnézni milyen márkájú országúti cirkálók tankolnak az Auchan legolcsóbb benzinjéből
Szóval kinek mit enged meg a tárcája, és a felfogása.
2022. júl. 25. 21:26
2/10 anonim válasza:
Abban az esetben ha a más területeken is karbantartott gépjárműved motorját kímélni szeretnéd és azt szeretnéd, hogy a lehető leghatékonyabban adja le a teljesítményt.
2022. júl. 25. 21:33
3/10 anonim válasza:
Soha nem térül meg a többletköltség, különösen most, hogy hatósági áras a sima benzin.
2022. júl. 25. 22:20
4/10 anonim válasza:
Aki szereti az autóját, annak megtérül. A hatósági ár se tart örökké, ráadásul október 1 is eljön egyszer.
2022. júl. 26. 05:53
5/10 anonim válasza:
#4: Tehát, ha szeretem az autómat, akkor a prémiumtól kevesebbet fogyaszt és ritkábban hibásodik meg? Ha nem szeretem, akkor nem?
Vagy pontosan hogyan is térül meg?
"A hatósági ár se tart örökké, ráadásul október 1 is eljön egyszer."
Pont ezt írom, hogy a normál ár esetén sem térül meg a különbözet.
2022. júl. 26. 08:18
6/10 anonim válasza:
Nem kell kiforgatni a szavaimat. Tankolj a sajátodba olyat, amilyet szeretnél, más is ugyanígy tesz.
2022. júl. 26. 08:23
7/10 anonim válasza:
#6: Igen, én is így gondolom.
Emlékeztetnélek, hogy te reagáltál a válaszomra azzal, hogy "Aki szereti az autóját, annak megtérül."
Erre lettem volna kíváncsi, hogy mégis hogyan.
2022. júl. 26. 08:34
8/10 D. Brasco válasza:
Olyan autóba erdemes 100-as benzint tankolni,ami erre van specifikálva....minden másba teljesen felesleges hacsak nem vagy a placebo hatas elkötelezett fanja.
2022. júl. 26. 08:48
9/10 anonim válasza:
Ahogy #8-as írja. Elég sokan agymosottak a reklámok által úgy látom… Max. 1-2% különbség lehet kokszlerakódásban. Árban mennyi? Majdnem dupla jelenleg. De az 50-100 ft többletet sem érné meg normál esetben.
2022. júl. 26. 12:28
10/10 anonim válasza:
Nekem motorom van, a Honda kiadta, hogy melyik modellekbe mehet az E10-es, melyikbe nem. Az enyém gépkönyve pl. még legalább 91-eset ír, de akkor még nem volt ez a bioetanol dolog. Utána kell járni. Én hülye lennék 100-ast tankolni, max ha elteszem télire, hogy ne rohadjon bele a karburátorba a bioetanol, de ha jó állapotúak a tömítések, lehet, úgy teszem el, hogy zárt benzincsappal elégetem a karbiban levő benzint, a tank tele, karburátort nem eszi az etanol. Az biztos kb. 2007-2010 utáni gyártási benzinmotorok elbírják az E10-et. Korábbiaknak meg utána kell járni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!