CLS Merciről vélemények?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egyet, de még nem döntöttem el, melyik évjáratot vagyok hajlandó megfizetni.
Akinek van, és leírná róla a véleményét, és írná azt is milyen évjárat, annak megköszönném. :)
2022. júl. 24. 16:18
11/16 anonim válasza:
"Mit dolgozol mester? Vállalkozol?"
Igen. Étterem- falatozó, nem Magyarországon. Vannak beosztottjaim is.
12/16 A kérdező kommentje:
Na, melyik ország? :D én is gondolkozom külföldön.
2022. júl. 30. 21:18
13/16 anonim válasza:
Vegyel CLS-t ha tetszik! Szerintem szép. Tenyleg csak a cash-flow szab hatart, lehet ez racionalis döntés...
14/16 anonim válasza:
Mostanában Mercedes tetszik és néztem a múltkor a CLS-t a hátulja nagyon nem jön be, olyan Alfás, túl üres és egyszerü.
15/16 anonim válasza:
A 10 éves CLS-ek (C218) 7 millió Ft-tól indulnak. Nem tudom mi a kérdés, mert ha van 7 milliód autóra, akkor feltehetőleg van pénzed az egyéb költségekre is. Ha tetszik úgy is megveszed pénztől függetlenül, ha nem, akkor nincs kérdés. Ha nincs rá pénzed, akkor meg csak daydreaming az egész.
Ez a lényeg, amit a #4-es válaszoló írt:
"Ha hosszú évtizedek spórlása, vagy egy durva deviza hitellel kéne megvedd akkor felejtős."
16/16 anonim válasza:
Volt mercim, ugyan nem CLS,de technikaliag ugyanaz,ha komolyan erre vágysz én nem beszéllek mert úgyse foglak tudni.De mindig legyen egy üzembiztos autó otthon mellette csak ennyit súgnék róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!